Szélsőnk barátnőjével együtt nagyon jól érzi magát Budapesten.

Első bajnoki mérkőzéseden rögtön betaláltál, stabil kezdő vagy csapatunkban: milyen érzés a Ferencváros családjához tartozni?

Nagy lendületet adott, hogy az első mérkőzésemen betaláltam, ugyanis egy balhátvéd nem sokszor rúg gólt. Jól érzem magamat a pályán, kiváló társak vesznek körül, és a legfontosabb, hogy három győzelemmel tudtuk elkezdeni a bajnokságot. Bízom benne, hogy a Kisvárda ellen is sikerül begyűjtenünk a három pontot. Kell még idő, hogy teljesen összerázódjon a csapat, de jó úton haladunk.

Sokszor feltűnsz támadásban is, de nagy becsúszó szerelésekkel is felhívod magadra a figyelmet: minek köszönhető, hogy rengetegszer kíséred a támadásokat?

Kevesen tudják, de kiskoromban még támadó voltam. Sok-sok évvel ezelőtt viszont az egyik edzőm váratlanul balhátvédként állított csapatba. Ez így is maradt, de egyáltalán nem bántam meg. Viszont a korábbi pozíciómból adódóan is, amint tehetem, próbálom kísérni a támadásokat, és segíteni a társaimat nem csak védekezésben, hanem támadásban is.

Miért választottad a Ferencvárost, mi határozta meg leginkább a döntésedet?

Több klub is keresett a nyáron, de a Ferencváros nagyon akart engem. Ezt a tényt erősítette az is, hogy személyesen beszéltem Thomas Dollal. Felhívott, tíz percen át beszéltünk, és miután letettem a telefont, biztos voltam benne, hogy Magyarországra jövök. Az edzővel való beszélgetés befolyásolta véglegesen a döntésemet, de már előtte is a Ferencváros tűnt a legjobb választásnak. A Beitarral játszottunk tavaly egy meccset a Ferencváros ellen, és abból is láttam, hogy erős a csapat, szép stadionnal.

Milyen Budapest, milyen érzés a fővárosban lakni?

Nagyon szeretem ezt a várost, akárcsak a barátnőm. Nagyon sok mindent láttam már Budapestből, de azért ha kocsival megyek valahova, benyomom a navigációt, nehogy eltévedjek. Szeretek a barátnőmmel beülni belvárosi kávézókba, újabb helyeket felfedezni, valamint minél többet megismerni a helyi kultúrából, gasztronómiából is. Nagyon jól érezzük magunkat itt, tökéletes helyen vagyunk minden szempontból.

Fradi app