Futsal csapatunk elkezdte a felkészülést a szezonra.

Újabb két rutinos játékossal erősítettük meg keretünket, Cseri Gergő és Roni Ribeiro Da Silva is aláírt csapatunkhoz. Mind a két futsalos az élvonalból, az Aramistól érkezett hozzánk.

Cseri Gergő a futsal mellett nagypályás NB I-es rutinnal is rendelkezik, korábban az Újpestben és a REAC-ban futballozott, több, mint 100 élvonalbeli meccsen lépett pályára. A futsalt a 2016–2017-es szezonban kezdte el az Aramisnál, az előző idényt pedig már végigjátszotta a budaörsieknél.

Nagy örömmel vettem a Ferencváros hívását, úgy érzem, egy fiatal, ambíciózus csapat alakul itt, amely szeretne feljutni az élvonalba – mondta Cseri az ftcfutsal.hu-nak. – A Vasasban nevelkedtem, sokat játszottam a Fradi ellen, tudom, milyen érzés a játékosának lenni, örülök, hogy most már én is itt lehetek.

Roninak szintén van nagypályás NB I-es múltja (a Siófok színeiben), ám ő korábban, 2011-ben elkezdte a futsalt, azóta már több mint 150 gólt szerzett az élvonalban. A brazil játékost (akinek magyar útlevele is van) barátja, Felipe Matos hívta klubunkhoz.

Hét évet töltöttem el az Aramisnál, már korábban is szóba került, hogy ide jöjjek. Nem volt könnyű a váltás, de most jött el az ideje – mondta Roni. – Szeretnék a lehető legtöbbet segíteni a csapatnak a pályán és azon kívül is, hogy elérjük a céljainkat.

A mieink már a múlt héten elkezdték a felkészülést az augusztus végén kezdődő NB II-es szezonra. Szakmai stábunk több próbázó játékost is megtekintett, köztük ígéretes tehetségekkel.

FTC futsal