Szerbiából jöhet még egy játékos.

Azok után, hogy az FTC megvette a Beitar Jeruzsálemtől Marcel Heistert, a klub újabb külföldi balhátvédet nézett ki – számoltak be róla szerb lapok. Úgy tudni, a zöld-fehérek a Cukaricki 21 éves játékosával, Miroslav Bogosavaccal erősítenének.

A futballista a Partizan Belgrád saját nevelésű labdarúgója. Korábban, kölcsönben a Teleoptikkal szerepelt a szerb első és másodosztályban is, majd a belgrádiak visszarendelték őt. A 2015/16-os, kupagyőzelemmel zárult szezon tavaszán alapembere is volt a Partizannak, a következő idény őszén azonban csak a kispadon számoltak vele, így 2017 februárjában aláírt három évre a szintén élvonalbeli Cukarickihez.

Itt folyamatosan játéklehetőséghez jutott, a tavalyi szezonban 35 bajnokin játszott és beválasztották a szerb bajnokság álomcsapatába is. Szerbiában arról írnak, hogy a tavalyi hatodik helyezett Cukarickinél most abban reménykednek: az U21-es szerb válogatott Bogosavacot jó áron értékesíthetik ezen a nyáron. A játékosért francia klubok jelentkeztek be, az elmúlt napokban az is reális lehetőségként merült fel, hogy a fiatal labdarúgó a Ferencvárosba igazol.

A Cukarickinél már Bogosavac távozására is felkészültek. Amennyiben a védő külföldre igazol, akkor a Crvena Zvezdánál mellőzött Stefan Hajdint szerezhetik meg.

forrás: csakfoci.hu