Női labdarúgó csapatunk sorsolása is kész, új légióst is igazoltunk. A lányok július 9-én kezdték meg a felkészülést, edzőmérkőzéseket és egy edzőtábort követően pedig augusztus 18-án kezdik meg a bajnokságot.

A Ferencváros női labdarúgócsapata bejelentette első új igazolását a 2018/19-es idényre. A 22 éves amerikai középpályás, Sophie Cortes az egyesült államokbeli egyetemi ligában szereplő nevadai UNLV Rebels csapatától érkezett a Népligetbe.

Sophie Cortes

A Fradi egy hosszú és hatalmas múlttal rendelkező, sikeres klub, büszke vagyok, hogy ide igazoltam. A szurkolók lenyűgözőek, láttam róluk videókat is. A női csapat is nagyon sikeres, azt is tudom, hogy az MTK a nagy ellenfél. Ami a közösséget illeti, a nyelvi környezet nagyon nehéz, de nem lesz gond, mert a sport és a futball nyelve közös, ráadásul mindenki rendkívül kedves és barátságos, mindenben segítenek, nagyon jó a hangulat. Ami a céljaimat illeti, először is szeretném megmutatni a társaknak és az edzői stábnak, hogy mire vagyok képes, szeretném kamatoztatni az otthon tanult gyors játékomat, és segíteni a csapatnak bajnokságot és kupát nyerni!

Bővebben pályafutásáról: Fradi.hu

Női labdarúgás, NBI, alapszakasz, 2018/2019

1. forduló: Haladás Viktória – Ferencváros
2. forduló: Ferencváros – Diósgyőr
3. forduló: Magyar Labdarúgó Egylet – Ferencváros
4. forduló: Ferencváros – Szent Mihály FC
5. forduló: MTK Hungária – Ferencváros
6. forduló: Győri ETO – Ferencváros
7. forduló: Ferencváros – Astra
8. forduló: Ferencváros – Haladás Viktória
9. forduló: Diósgyőr – Ferencváros
10. forduló: Ferencváros – Magyar Labdarúgó Egylet
11. forduló: Szent Mihály FC – Ferencváros
12. forduló: Ferencváros – MTK Hungária
13. forduló: Ferencváros – Győri ETO
14. forduló: Astra – Ferencváros

MLSZ