Amelyről élőben jelentkezünk – a tervek szerint tizenegykor kezdünk, téma nincs megadva.

11:23 Kérdés: végleges a keret?
O.P.: Szép névsor van már az érkezők oldalán, de dolgozunk tovább, amíg van lehetőség.

K.G.: A légiósok közül van, akit el kell mozgatni, mert meghatározott számban lehetnek a keretben, van olyan, akire már ajánlat is van.

11:21 Kérdés: mi a célkitűzés a nemzetközi kupában?
K.G.: A csoportkörbe kerülés, ennél nem adom alább, még akkor sem, ha esetleg az U17-es csapatunkkal kellene kiállnunk.

O.P.: Mindig úgy kell kimennünk a pályára, hogy győzni akarunk. A Maccabit nézhetjük úgy is, hogy van-e akkora különbség, mint volt köztünk és a Partizani között? Legyünk mi a következő Partizani most…

11:19 Kérdés: Dzsudzsák?
O.P.: Nagyon tisztelem Balázst, akivel kétéves szerződésünk van. Skyboxra. Semmi másban nem egyeztettünk.

11:18 Kérdés: mit vár Lanzafamétől?
K.G.: az év játékosa és gólkirály volt, valamint a pályán egy igazi “rosszfiú”, amire szükségünk van, a pályafutása vége felé szeretne még valami nagyot letenni az asztalra, amiben mi partnerek vagyunk. Vezéregyéniségként számítunk rá.

11:17 Kérdés: milyen szankciók lehetnek az UEFÁ-tól?
A legsúlyosabb a kupából való kizárás, aminek beláthatatlan következményei lennének. De úgy gondolom, hogy a szurkolónk java része megtanulta, hogyan kell viselkedni, amit nagyon szépen köszönök mindenkinek!

11:14 Theo Schneiderről:
Orosz Pál: hároméves ciklust és teljesen szabad kezet kapott, minden jó dolgot elismerve ami hozzá kötődik, de ilyen még nem volt, hogy az utánpótlásunknak osztályozót kelljen játszania. Úgy gondoljuk, hogy Prukner László kezében jó helyen lesz az utánpótlás.

11:13 Joseph Paintsilről:
A játékosra nem haragszom, ahogy egyszer mondta: “Én csak egy test vagyok egy szervezetben.” Volt opciós jogunk a szerződtetésére, a menedzser ezt decemberben aláírta, a végrehajtása nem történt meg. Eljárást indítottunk a nemzetközi és a hazai szervezeteknél is az ügyben. A menedzserek világa mindig tartogat új kihívásokat…

11:11 Gera Zoltánról
Nagyon megható volt a beszélgetés, amit a visszavonulása bejelentése előtt folytattunk. Aláírt szerződése még nincsen, de a szakmai stáb tagja lesz, a technikai képzéssel, mérkőzésekre történő felkészítéssel, videóelemzéssel foglalkozik majd. Nagyon okos és át s tudja adni a tudását. Nem csak az első keretnél, hanem az utánpótlásban is szeretnénk foglalkoztatni. A búcsúztatásáról egyelőre nincs pontos döntés.

11:08
1

11:07 K.G.:
Folyamatosan és fokozatosan büntetett minket az UEFA a pénzbüntetéstől a stadionbezárásig, számításaink szerint 10-12e szurkoló lesz. Szigorúbb beléptetési rendszer és drapéria engedélyeztetés lesz, telefonkönyvnyi útmutatás jött az UEFÁ-tól, hogy mit lehet, mit nem lehet, csak Fradi és nemzeti színű drapériák lehetnek. Szeretnénk kérni, hogy a szívtől az égig kézmozdulatot szurkolóink ne használják a mérkőzéseken. Nem szeretnénk, ha egy esetleges győztes mérkőzésből is kudarc válhatna egy meggondolatlan cselekedetből.

11:03 Kubatov Gábor – szezon előtti célkitűzések:
Szeretnénk megnyerni a bajnokságot. Szeretnénk jól szerepelni a nemzetközi kupában Tudunk jól viselkedni a nemzetközi színtéren a pályán és a lelátón is.

11:01
Megérkeztek a főszereplők

09:29
A meghívó tegnap érkezett, téma nem volt megadva

Kedves kollégák!

Tisztelettel meghívunk benneteket a holnapi sajtóeseményünkre. A rendkívüli sajtótájékoztató időpontja: 2018. július 4., szerda 11.00 óra Helyszíne: Groupama Aréna, Sajtóközpont (parkolás a főépület előtt)

Résztvevők: Kubatov Gábor, az FTC elnöke és Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója

Bővebb leiratok: Csakfoci, Fradi.hu, M4 Sport, NSO