Hardi Richárd is ott volt az első nyári edzésen.

Galéria: felmérő @ FTC jégkorong

Szerdán elkezdődött a 2018/19-es szezon hokicsapatunk számára. A játékosok és a szakmai stáb az FTC Népligeti Sportközpontban találkoztak, ahol Kiss Áron erőnléti edző vezetésével egyéni erőnléti felmérésen, az úgynevezett FMS teszten estek át.

Az FMS rendszerrel egyénileg felmérhetőek a különböző mozgásminőségek az egyes sportolóknál, hét különböző gyakorlaton keresztül. Ezzel hosszú távon el tudjuk kerülni a sérüléseket, hiszen előre felmérhetjük, alkalmas-e jelenleg az adott sportoló bizonyos irányú terhelésre. Ez alapján állíthatóak össze az egyéni és csapatszintű edzéstervek a következő időszakra nézve” – mesélt az elvégzett munkáról erőnléti edzőnk.

Üde pillanata volt a felmérőnek, amikor a társakkal együtt belépett a terembe Hardi Richárd is. A súlyos betegségét másodszor is legyőző játékosunk remek hírekkel szolgált egészségi állapotát illetően:

Túl vagyok az utolsó PET-CT vizsgálaton is, ami teljesen negatív eredményt hozott, így végre zöld utat kaptam, és újra sportolhatok. Hatalmas boldogsággal töltött el, hogy újra találkozhattam a srácokkal, hála az égnek úgy néz ki, hogy minden rendben van. Most fokozatosan fel kell majd építeni a megfelelő edzéstervet” – mondta Hardi Richárd.

Fradi.hu