Másodszor is előnyből buktunk el hazai pályán a bajnoki döntőben.

Női labdarúgás, NBI, rájátszás, döntő, 3. mérkőzés
Ferencváros 1-2 (0-0) MTK
Gól: Poljak

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2-1 az MTK javára.

Németh J. – Mosdóczi, Szeitl, Zlidnis, Csigi (Szabó) – Csiki, Pusztai (Bognár) – Poljak, Fenyvesi, Kocsán – Bulatovic (Nagy)

Jót tett a mindent eldöntő mérkőzés látogatottságának, hogy négyről ötre módosították a kezdési időpontot, így szépen megtelt a Kocsis-sporttelep lelátója. A fradisták látvánnyal is készültek, zöld és fehér lufikkal fogadták a kezdéshez kivonuló lányokat. A játék a gyászszünet után indult el – a napokban elhunyt Kovács Ferencre emlékeztünk. Egy kicsit talán az MTK indított jobban, de komoly veszélyt nem tudtak kialakítani a kék-fehérek, mi pedig leginkább Poljak oldalán tudtuk zavarba hozni ellenfelünk védelmét. Ám a befejezések egyik alkalommal sem sikerültek, így gól nélküli döntetlennel vártuk a folytatást.

Amit ismét a vendégek kezdtek jobban, de ők sem tudták értékesíteni helyzeteiket, amit sikerült megbüntetnünk. Ismét Poljakot ugrattuk ki egy hosszú indítással, játékosunk pedig lefutotta védőjét és a kapus mellett is szépen elgurította a labdát, a kapuba. Ám nem örülhettünk sokáig, három perc múlva egalizált az MTK, Tóth fejelt a hálókba, hiába vetődött nagyot Németh, nem érte el a labdát. Gyorsan visszavehettük volna a vezetést, ám Zlidnis fejesét a keresztlécre tolta Szőcs. Aztán pedig jött a hideg zuhany, egy kapu előtti kavarodás után Tóth második gólját kotorta be – azt már nem fogják jegyezni az évkönyvek, hogy a helyzetet megelőző szabadrúgás valószínűleg “kamu” volt… Innentől pedig jött a várható forgatókönyv, folyamatos begörcsölések, időhúzás, a lábaink rugdosása (nálunk két sárga lap, ott nulla…), valamint veszélyes kontrajáték és három csere az utolsó tíz percben. Csapatunk pedig teljesen eltanácstalanodott, igazi helyzetet sem tudott kialakítani, így sorozatban másodszor veszítette el az aranyérmet az alapszakasz győzelem után az MTK-val szemben.