Szombaton a mindent eldöntő mérkőzést 17 órakor rendezik a Komjádi-uszodában.

Férfi vízilabda, OBI, rájátszás, döntő, 4. mérkőzés
Szolnoki Dózsa 8-7 Ferencváros
Negyedek: 2-0, 3-2, 2-3, 1-2
Gólok: Vámos 3, Jaksic 1, Jansik 1, Manhercz 1, Mitrovic 1

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2-2.

Az első mérkőzésen: Fradi 12-9 Szolnoki Dózsa (beszámoló, összefoglaló)
A második mérkőzésen: Szolnoki Dózsa 9-14 Ferencváros (beszámoló, összefoglaló)
A harmadik mérkőzésen: Fradi 6-14 Szolnoki Dózsa (beszámoló, összefoglaló)

Beszámoló: Fradi.hu

Varga Zsolt

Gratulálok a Szolnoknak a győzelemhez, az első pillanattól fogva úgy gondoltam, hogy ez egy kiegyenlített párharc lesz, az első három meccs volt egy kicsit furcsa, a mai volt az, amire azt mondanám, hogy erre számítottam. Eljutottunk a legutolsó pontig, úgy gondolom, hogy egy nagyon jó bajnoki döntőt játszunk a Szolnokkal.

Szirányi Balázs

Én is szeretnék gratulálni ellenfelünknek, nem csak a maiért, hiszen mélyről álltak fel. Az első és második negyedben én és a csapat is álmosan, fáradtan mozogtunk, ez a harmadik negyedben fordult át, utána volt egy olyan lendületünk, ami előre mutathat a szombati napra nézve.

Cseh Sándor

Kétarcú volt számunkra a mérkőzés, az első két negyed jó játékot hozott, kemény védekezést, jó támadást. Aztán elfáradtunk, az utolsó másfél negyed az elemek elleni küzdést hozta, szinte már oxigén nélkül tartottuk az eredményt, amiért meg kell dicsérnem a csapatomat. Szombaton a becsületünkért küzdöttünk, ma itthon voltunk, holnap és holnapután meg ki kell találnunk valamit, hogy miért küzdjünk a hétvégén a bajnoki címen kívül.

Bátori Bence

Voltak meredek pillanatok, az volt a kulcs, hogy ezekben a pillanatokban észnél voltunk, nyugodtak tudtunk maradni és jól kijöttünk belőle.