Eredményesen szerepeltek clubunk bokszolói. További hír még ökölvívóinkkal kapcsolatban, hogy elindult a szakosztály közösségi oldala, az “ütős” tartalmakért kedveljétek őket a Facebookon is.

Ökölvívás, Budapest Bajnokság

NŐI

75 kg: 1. Simon Boglárka

FÉRFI

Serdülő – 56 kg: 3. Melczer Gábor
Ifjúsági – 60 kg: 3. Torma Zsolt
Ifjúsági – 75 kg: 3. Szirmai Erik
Felnőtt – 52 kg: 2. Szaka István
Felnőtt – 81 kg: 1. Tallósi Péter

A sérülésből felépült, majd aranyérmet szerző Tallósival a hivatalos oldal beszélgetett:

– Végre kijött a lépés!
– Igen, én is így érzem! Kezdek visszatérni a régi önmagamhoz a sérülés és a műtét után, így a lehető legjobbkor jött ez a siker. Ráadásul a legeredményesebb felnőtt versenyző díját is nekem ítélték, ami külön öröm volt számomra.

– Sérülés és műtét is? Mi történt, hogy ilyen jelentős beavatkozásra volt szükség?
– A térdemben leszakadt a porc, illetve beszakadt az oldalszalag és ezt meg kellett műteni. Decemberben megoperáltak, emiatt nagyon sokat kellett kihagynom, így fél év után ez volt az első versenyem. Nagyjából öt hónapot követően kezdhettem el a munkát. Előbb fogynom kellett, majd visszaszerezni a kondimat, de mint látható, sikerült.

– Mindkét meccseden nagyon magabiztos voltál és az erőnléteddel sem volt probléma.
– Valóban, mindkét mérkőzésen jól ment a boksz és magabiztosan nyertem. Az elődöntőben egy KSI-s ellenfelem volt, akivel először találkoztam a pályafutásom során, de összeszedetten és koncentráltan bokszolva legyőztem. A döntőben aztán az újpesti Bárányi Pétert majdnem kiütöttem, a harmadik menetben rá is számoltak. Jó bokszoló, de korábban kétszer is legyőztem, így nagyjából tudtam, hogy mire számíthatok.

– Mikor láthatunk legközelebb versenykörnyezetben?
– Még nem tudom, mert Öcsi bácsival most elkezdünk készülni és folyamatosan egyeztetünk arról, hogy mikor indulok majd versenyen.