Teltház lesz a Komjádi-uszodában és a kispesti vendégszektorban is – szurkolói információk.

Pólósaink a Szolnoki Dózsát fogadják a bajnoki döntő harmadik mérkőzésén, amennyiben győzünk, “söpréssel” leszünk aranyérmesek az OBI-ben. A találkozóra a megvásárolható belépők elfogytak, szurkolói tiszteletjegyek viszont még korlátozott számban elérhetőek, erről ide kattintva olvashattok.

Fontos információ még, hogy a Magyar Vízilabda Szövetség kérésére A Magyar Vízilabda Szövetség kérésére a kispad mögött található szurkolói 8-as és 9-es szektorok átkerültek a másik oldalra a 4-es és az 5-ös helyére – az új szektortérképet itt találjátok.

Este fél nyolckor pedig labdarúgó csapatunk játszik Kispesten, az Üllői útról és a Komjádi-uszodától is indulnak – nem kötelező – buszok az NBI-es találkozóra – bővebb tájékoztatást a Honvéd elleni bajnokiról ide kattintva olvashattok.

A két sportesemény illetékesei aznap 17:30-as indulással mind a Komjádi uszodától, mind a stadionunktól autóbuszokat indítanak a kispesti stadionhoz. A két mérkőzés miatt a Tábor nem tervez szervezett vonulást, így akinek mindez kedvező, válassza az autóbuszokat a közlekedéshez, de fontos információ lehet, hogy 16:30-tól a Népligetnél lesz egy gyülekező, a Green Monsters ott gyülekezik, onnan és velük is célba lehet venni a kispesti stadiont.

Szombaton győzni kell a Komjádi uszodában és Kispesten is!

SZSZJN

Hajrá, Fradi!