A lányok hazai pályán fogadják a kék-fehéreket.

Női labdarúgás, NBI, rájátszás, döntő, 1. mérkőzés
Csütörtök, Kocsis-sporttelep, 16.00: Ferencváros – MTK
TV: M4 Sport

A találkozóra a belépés ingyenes, a szurkolók érkezési sorrendben foglalhatják el az ülő és álló helyeket a létesítmény befogadóképességének határáig. Szurkolóink, illetve a sajtó munkatársai a Szállás utca felől, míg a vendégdrukkerek a Horog utca felől juthatnak be a mérkőzésre.

Ezek a bajnokság legfontosabb mérkőzései, amikre egész évben készültünk. Nagyon fontos lesz a találkozókon, hogy fegyelmezetten játszunk és azokat az utasításokat, amelyeket az edzőnktől kapunk teljes mértékben betartsuk. Úgy gondolom, hogy a találkozón az fog dönteni, hogy melyik csapat tud higgadtabb maradni, és önmagához képest a legjobb teljesítményt nyújtani – mondta Csigi Eszter.

Fiatal középpályásunk, Csiki Anna a koncentráció fontosságát emelte ki.

Minden csapatnak vannak erősségei és gyengeségei. Úgy érzem, hogy az idei a szezon során sikerült még jobban megismernünk és kielemeznünk az MTK játékát, ennek köszönhetően tudjuk, hogy mik a gyengéik. Igyekszünk minden lehetőséget megragadni a gólszerzésre. Nagyon kell koncentrálnunk, már az első perctől és meg kell mutatunk mindenkinek, hogy a tavalyi döntőkben elszenvedett vereségek többé nem fordulnak elő.

Csapatkapitányunk, Szeitl Szilvia szerint az lesz a legfontosabb, hogy ki szerzi az első gólt.

Nagyon várjuk már a mérkőzést, lélektanilag nagy jelentőséggel bír az első gól, ezért mindent meg fogunk tenni, hogy mi szerezzük azt meg. Nagyon szeretnénk megnyerni az első mérkőzést, hiszen bőven van hiányérzetünk a tavaly elvesztett finálék miatt.

Fradi.hu