Játékosaink is nyilatkoztak a mai, Vasas elleni bajnoki találkozóról.

Lovrencsics Balázs

Noha hazai pályán játszunk, nem számítunk könnyű mérkőzésre, hiszen ellenünk minden csapat kettőzött erővel küzd, a Vasasnak pedig égető szüksége van minden pontra a bennmaradáshoz. De mi a bajnoki aranyéremre hajtunk, úgyhogy otthon csak a győzelem elfogadható. Igaz, most már idegenben is, hiszen csupán négy forduló van hátra, és már nem lehet hibázni. Szerencsére a sorsunk a saját kezünkben van, ha mind a négy meccset megnyerjük, mi leszünk a bajnokok. Azt gondoltam, hogy mostanra azért már több gólnál tartok, és bosszant, hogy bár kevés játékpercet kapok, szinte minden meccsen volt lehetőségem betalálni. Fontos, hogy ne görcsöljek rá, hátha megint jön a gól a Vasas ellen!

Miha Blazic

Csak 110 százalékot kell nyújtanunk a Vasas ellen. Koncentrálnunk kell, úgy játszani, ahogy tudunk. Ha helyzeteink lesznek, azokat be kell lőnünk és a stabil védekezés, ami még fontos. Parázs mérkőzés lesz. Ők a bennmaradásért küzdenek, míg mi a bajnoki címért vívunk élet-halál harcot. Nagyon feszült lesz mindkét csapat, de hiszem, hogy mi vagyunk a jobbak. Azon vagyunk, hogy ott maradjuk az első helyen a bajnokság végéig.

Thomas Doll

Ha megnézzük az eredményeinket idén a Vasas ellen, bár mindkét mérkőzést nyertük, egyik sem volt egy könnyű összecsapás. Ellenük mindig nagy meccseink vannak, mindig nehéz, ezért kell végig koncentrálnunk. Senki sem lehet arrogáns, csak azért, mert nekünk 30-cal több pontunk van. Szükségünk van arra, hogy tiszteljük az ellenfelünket, és akkor meglesz az esély arra, hogy itthon tartsuk a három pontot.

EchoTV, M4 Sport, NS