Domi reméli, hogy gólokkal, gólpasszokkal tud majd segíteni a hátralévő mérkőzéseken.

Nagyon nagy tűz volt a csapatban a Videoton elleni rangadón. Áthozható ez a lelkesedés a tabella alján lévő Vasas ellen is?

Biztos vagyok benne. Remélem, tudunk a Videoton elleni mérkőzésünkből táplálkozni és akkor nem lehet nagy gondunk. Ritka, amikor hazai pályán nem rúgunk gólt, és ha meg tudjuk őrizni a harcias játékunkat, akkor nem fogja tudni megnehezíteni a dolgunkat a Vasas.

Az angyalföldi együttes az előző szezonban nagy célokért küzdött, idén viszont a kiesés elől menekül. Milyen csapatnak tartod a piros-kékeket?

Nem követem a mérkőzéseiket. A tabellára nézve az látszik, hogy kieső helyen vannak, aminek biztos megvannak az okai. Ettől függetlenül szoros mérkőzésre számítok, mert a Vasas egy jó csapat annak ellenére is, hogy most a kiesés ellen harcolnak. Biztos vagyok benne, hogy jó mérkőzés lesz, mert számukra is csak a három pont az elfogadható, a döntetlennel ők sem mennek semmire.

Egyre jobb formába lendülsz. A Videoton ellen Thomas Doll már a kezdőcsapatban számított rád, amit jó játékkal háláltál meg. Mire számítasz, a hétvégi találkozón tudod tartani a formádat, kitart a lendületed?

A Videoton elleni rangadó előtt hét közben már éreztem, hogy fizikálisan jó erőben vagyok, és szerencsére ezt kamatoztatni tudtam a mérkőzésen is. Szeretném legalább ezt a szintet tartani a következő négy mérkőzésünkön, és remélem gólokkal, gólpasszokkal tudom majd segíteni a csapatot.

Játékban is azonnal felvetted az együttes ritmusát, azonnal megtaláltad a csapatban a helyed. Ennyire fekszik neked a játékstílusunk?

A beilleszkedéssel egyáltalán nem volt problémám, hiszen ismertem a csapat nagy részét és a szakmai stábot is, és tudtam mi a vezetőedzőnk elképzelése. Elsősorban a saját formám visszanyerése volt a cél, ami hellyel-közzel sikerült is, csak a játékban az apróbb finomságok hiányoznak. Remélem előrefelé ezen a mérkőzésen több lehetőségem lesz majd.

Négy mérkőzés van hátra a bajnokságból, amit ha sikerül százszázalékosan hozni, akkor bajnokok leszünk. Képes a csapatunk mind a négy mérkőzését megnyerni?

Eddig sok mérkőzésen nyertünk, miért ne nyerhetnénk meg a következő négy találkozónkat? Egyértelműen az a célunk, hogy bajnokok legyünk, és ha győzni tudunk mind a négy meccsen, akkor nem kell néznünk a Videoton eredményeit. Azonban én úgy gondolom, hogy a Videoton még fog pontokat hullajtani.

Ebben az esetben már a második bajnoki címedet ünnepelhetnéd a Ferencvárossal.

Nagyon boldog lennék, ha sikerülne a második aranyérmemmel a klub harmincadik bajnoki aranyának a részesévé válnom. Ebben az esetben hihetetlenül pozitív élményeket élhetnék át a Ferencvárossal, amit soha nem felejtenék el.

Fradi app