Ma este Győrben tehetünk nagy lépést a bajnoki cím felé. Mindent bele, lányok!

Női kézilabda, NBI, 20. forduló
Győr, Audi Aréna, 18.00: Győri ETO – Ferencváros
Minden vendégjegy elkelt a mérkőzésre!
TV: M4 Sport

Kovacsics Anikó nyilatkozott a rangadó előtt:

Kovacsics Anikó

Az utóbbi találkozók úgy sikerültek, ahogy terveztük, és a hozzáállás is olyan volt. Ez a szerdai teljesen más meccs lesz, más szintű ellenféllel. Nincs sok időnk edzeni, ami van, azt becsülettel kihasználjuk és mindent beleadunk. Akkor lehetünk sikeresek, ha felszabadultan, görcs nélkül tudunk játszani. Van veszítenivalónk, hiszen a bajnoki címről van szó, másrészt viszont nincs, mert a papírforma szerint mindenki azt várja, hogy a Győr lesz a bajnok. Remélem, képesek leszünk felszabadultan, a saját stílusunkban egy jó mérkőzést játszani.

Nerea Pena

A szív lesz a kulcs… Mindkét csapat tökéletesen ismeri a másikat, meglepetést aligha tud okozni bármelyik fél. Nekünk ez az utolsó esélyünk, hogy idén nyerjünk valamit, és ez óriási motivációt ad.

Szucsánszki Zita

Az utóbbi négy meccsünkön nem kaptunk ki a Győr ellen, de ez egyáltalán nem jelenti, hogy mostantól mindig sikeresek leszünk velük szemben, ilyenkor a napi forma dönt. Az sok erőt ad, hogy az elmúlt hetekben az idegenbeli győzelmeink után még a hazai szurkolók is gratuláltak, és mondták, hogy akkor most már legyünk bajnokok. Szurkolnak nekünk és nem feltétlenül csak fradisták – ezt nagyon szeretnénk meghálálni azzal, hogy valami csodát hajtunk végre, hogy bajnokok lehessünk.

Fradi.hu