Diószegi Fanni és Dörnyei Balázs volt a DigiSport vendége – a Diósgyőr elleni Magyar Kupa döntőn duplázó támadónkat a Bors is kérdezte.

Diószegi Fanni

Valódi focista család a miénk, apukám és nagypapám is játszott. Én hétévesen kezdtem focizni Pilisvörösváron, és évekig fiúk között játszottam. Úsztam is mellette, de aztán ugyanarra a napra estek az edzések, és választanom kellett. A foci pedig közelebb állt a szívemhez – mesélte Fanni, aki egy éven keresztül a német másodosztályú 1. FC Saarbrücken labdarúgója volt, mielőtt tavaly hazatért a Fradihoz, és mellette egy médiasulit is elkezdett.

Magyarországon egy nő nem gondolkodhat csak a fociban. Sportriporternek tanulok, az idén végzek, és ezt a munkát tudnám csinálni a sport mellett – mondta Diószegi, aki a pályán kívül szeret csajosan öltözködni, és a modellkedés sem áll tőle távol. – Ebben még eléggé gyerekcipőben járok, de már voltam fotózásokon, ahol nagyon jól éreztem magam, úgyhogy a jövőben sem zárkózom el a lehetőségektől. De a modellkedést csak hobbiként tudom elképzelni – tette hozzá.

Bors