Clubunk korábbi világválogatottja már otthon lábadozik. Mielőbbi teljes felépülést kívánunk!

Életmentő műtéten van túl Szűcs Lajos (74)! A Blikk értesülései szerint az egykori világválogatott, olimpiai bajnok focistát egy fővárosi kórházban hosszan tartó kezelést követően megoperálták, és csak a közelmúltban térhetett haza otthonába.

I­nformációink szerint a beavatkozás hosszas előkészületeket igényelt, a labdarúgó és felesége, Pécsi Ildikó (77) hónapokig készült lelkiekben és fizikailag is az operációra.

A beavatkozás a szakembereknek, Szűcs kikezdhetetlen életszeretetének és felesége erőszakosságának köszönhetően jól sikerült, így ma már gödöllői otthonában lábadozik, ahol Ildikó felügyeli minden mozdulatát.

Valóban túl vagyunk egy nagyon komoly műtéten, ami jól sikerült! – erősítette meg lapunk információit Pécsi Ildikó.

Szerencsére már itthon lábadozunk, és az orvosok utasításait szigorúan betartva bízunk a mihamarabbi teljes gyógyulásban. És hisszük, hogy minden rendben lesz – tette hozzá a színésznő, aki bevallotta, nagyon nehezen viselte, amíg párja a kórházban feküdt, állandóan aggódott.

Rettenetes érzés volt a bizonytalanság, hogy édes jó Lajosom nincs mellettem, de most már megnyugodtam, újra itthon van – mesélte örömteli hangon a Kos­suth-díjas színművésznő, akit megviselt férje betegsége, hiszen közel ötven esztendeje jóban-rosszban kitartanak egymás mellett.

Amikor a munka elszólította őket egymástól, lélekben akkor is együtt voltak. Most azonban Szűcs Lajos egészségi állapota keserves perceket okozott mindkettőjüknek.

Blikk