A kispestiek csatára több sorozatot is megszakítana.

– Szombaton az éllovas Ferencvároshoz utaznak, amely otthonában a legutóbb hat tétmeccsen – négy bajnoki, egy Magyar Kupa- és egy Ligakupa-találkozó – valahányszor vesztesen hagyták el a pályát. Nem túl jó előjelek, ezúttal is a Fradi az esélyes?
– Abból a szempontból talán nincs olyan kedvező helyzetben az FTC, hogy számukra szombaton lesz az első idei tétmeccs. Hosszú szünet után mindig nehéz az első tétmeccset lejátszani, szóval mi ebből a szempontból szerencsésebbek vagyunk. Mindenképpen szeretnénk megszakítani az említett sorozatot, mi is beszéltük az öltözőben, hogy a Groupama Arénában még nem sikerült pontot szereznünk, remélhetőleg ez most másképp lesz. Nem lesz könnyű dolgunk ezúttal sem, jó csapat az FTC, ezt mutatja az is, hogy sok pont választja el a két csapatot. Az előző évekhez képest még inkább összeálltak, gólerős játékosaik vannak, jól igazoltak. A szakmai stáb kielemzi a játékukat, ha azokat betartjuk, akkor van esélyünk győzni.

– Ön egyébként szeret a Ferencváros otthonában játszani?
– Ismét értem a célzást. Sajnos még nem sikerült betalálnom a Groupama Arénában, valamint pályafutásom során idegenben sem lőttem még gólt a Fradinak egyik korábbi együttesemben sem. Itt akkor több rossz sorozatot is meg kell szakítani. Szép kihívás. Mindezek ellenére szeretek a zöld-fehérek otthonában játszani, mint minden játékos, hiszen remek atmoszféra van náluk. Különleges meccs lesz, sok nézővel, de ami a legfontosabb, hogy a vendég szektor meg fog telni. Biztosan ezúttal is óriási buzdítást kapunk a szurkolóinktól, akik valószínűleg még több szektort megtöltenének, ha lehetne.

– A végére ha egy kis kekeckedést megenged, egyszer már betalált a Groupama Arénában, méghozzá az oroszok elleni válogatott felkészülési találkozón.
– Valóban, az öngólom. Azt felírtuk a negatívumok közé, remélhetőleg szombaton jön valami plusz is.

forrás: rangado.hu