Lukács arról is beszélt, milyen az élet az ikrekkel.

Kiveszi a részét a babázásból a Ferencváros focistája, Bőle Lukács, akinek karácsony előtt születtek meg az ikrei. A család már beköltözött új, dunaharaszti otthonába.

Nyáron már úgy igazolt haza Romániából Bőle, hogy tudta, gyermeke születik, ám az csak itthon derült ki, hogy azonnal kétszeres apuka lesz. Ella és Léna az ünnepek előtti napokban, a legszebb karácsonyi ajándékként érkeztek a 27 éves focista és felesége, Ági életébe.

Ők a mi kis csodáink. Nehéz szavakba önteni azt az érzést, ahogy fo­gom a kezemben és etetem őket. A lányok na­gyon jó babák, sokat al­szanak, bár inkább napközben, mint éjszaka. De mindenből kiveszem a részemet, pelenkázom őket, és ugyanúgy felkelek hozzájuk, mint Ági – mesélte a Borsnak Bőle, aki bent volt a gyermekei születésénél. – Amikor kiderült, hogy ketten lesznek, tudtuk, nagy helyre lesz szükségünk. Ezért vásároltunk egy házat Dunaharasztiban, ami karácsony előtt készült el. Ez a gyerekek szempontjából is otthonosabb, valamint a kutyánknak is sokkal több a mozgástér, mint a belvárosban – mondta a középpályás, aki sérüléséből visszatérve újszülött gyermekei­ből merít erőt a tavaszra.

Bőle combközelítő izmát négy hete műtötték, s bár kisebb fájdalmai még vannak, a februári szezonrajtra reményei szerint már rendben lesz. Csapatként a bajnokság megnyerését, egyénileg pedig minél több eredményesen lejátszott meccset tűzött ki célként. A korábban a román válogatottnál is képbe került szélső azt is elmondta, számít-e idén meghívóra a magyarok szövetségi kapitányától, Georges Leekenstől.

Természetesen gondolok a válogatottságra, de most nincs aktualitása. Majd ha egészséges leszek, és jól megy a játék, akkor lehet komolyabban elgondolkodni ezen – tette hozzá Bőle.

Bors