Szép volt fiúk, gratulálunk!

Galéria: FTC facebook

A pénteki napot 14 pontos előnnyel kezdte címvédő csapatunk, amely a győri versenyt végül a harmadik helyen zárta a Budapest Honvéd és a Győr mögött, de az összesített eredmények alapján 454.700 ponttal az első helyen végzett, így megvédte bajnoki címét. A Boncsér Krisztián, Selmeczi Bánk, Dudás Norbert, Schweigert Dávid, Tomcsányi Benedek összeállítású csapatunk talajon, lovon és gyűrűn első lett, nyújtón második, míg korláton és ugrásban a harmadik helyen végzett, de ez is elég volt az aranyéremhez.

Schweigert Dávid

Nagyon jó hangulatú verseny volt, biztattuk egymást, szerencsére sok néző is kilátogatott. A talaj mindenkinek jól sikerült, utána jött egy hullámvölgy, de a nyújtón javítottunk, és sikerült visszatalálni a helyes útra, ennek köszönhető a címvédés is. Ahogy csapattársunk, Boncsér Krisztián fogalmazott, összejött a mesterhármas, hiszen az volt a cél, hogy zsinórban a harmadik aranyérmünket megszerezzük.

Kerekes Zsombor, edző

Sikeresen megvédtük a címünket. Bár sok rontott gyakorlatunk volt, az eredmények végül hozzájárultak a végső győzelmünkhöz. Kár a talajgyakorlatokért, de lovon, gyűrűn, ugrásban és nyújtón is aránylag jól csináltuk meg a gyakorlatokat, de a korlát nem sikerült jól. Ennek ellenére az előnyünk elég volt az összesített aranyéremhez.

Fradi.hu, MATSZ