A hétvégén is fordulót rendeztek a Szuperligában.

Női Szuperliga, 10. forduló
Ferencváros 5-3 Bátonytenyerei TK

Csapatunk a 8. helyen áll a bajnokságban.

Férfi Szuperliga, 10. forduló
Kaposvári TK 5-3 Ferencváros

A felnőtteknél papíron a vendégek voltak az esélyesebbek, a kaposváriak a hazai pálya előnyében bízhattak. Az első sorban Magyar Józsefnek nem volt esélye a pontszerzésre, 36 fával kikapott. Németh Tibornak ezúttal nem úgy ment a játék, mint az előző meccseken, de ez is elég volt a pontszerzéshez. Az állás 1:1 volt, a vendégek 25 fás előnybe kerültek.

A második sorban Illés Richárd nehezen lendült játékba, az így összeszedett hátrányt már nem tudta ledolgozni, a vendégek tovább növelték előnyüket. Nagy Gergő végig partiban volt ellenfelével, azonban itt is a fővárosiak örülhettek. Két sor után a Fradi 3:1-re, 51 fával vezetett.

Az utolsó sorban a hazaiaknál Földesi Zsolt és Kálny Krisztián próbálta meg a Közutasok javára fordítani a mérkőzést. Földesi az első szett elvesztése után parádézott, mellyel sikerült pontot szereznie a többszörös világbajnok Kovács Gábor ellen. Kálnynak könnyebb dolga volt, a pontot itt is a Közutasok nyerték, miközben a hátrány folyamatosan csökkent. A döntés az utolsó dobásokra maradt, melyből a hazaiak jöttek ki jobban, és végül 3 fával megnyerték a mérkőzést – tudósított a KaposPont.

Csapatunk a 6. helyen áll a bajnokságban.

A hétvégén nem rendeznek fordulót a Szuperligában.