Este nyolcig várják a szezonbelépővel rendelkező fradistákat az Üllői úton.

Újra itt az immáron hagyományos programnak számító Bérletesek Napja! Az idei szezonban második alkalommal október 12-én, csütörtökön 10.00 és 20.00 várunk minden bérletes szurkolót a Groupama Arénában!

Ezúttal is exkluzív programokkal és értékes nyereményekkel, valamint kedvezményekkel várjuk a leghűségesebb fradistákat.

Bérleteseink a Groupama Aréna földszintjén található Fradi Shopban ezen a napon a megszokott 15 helyett 30 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak az áruház széles kínálatából. A kedvezmény az akciós termékekre nem vonatkozik!

Emellett az 5000 forint felett vásárló vendégeink részt vesznek egy nyereményjátékon, amellyel egy labdarúgó-csapatunk által dedikált labdát nyerhetnek, a 20000 forint felett vásárlók között pedig egy aláírt mezt sorsolunk ki!

A Bérletesek napjának vendégei exkluzív, a szokásosnál részletesebb stadiontúrán is részt vehetnek. A nap folyamán két turnus indul, 12.00-kor és 16.00-kor. Bérletes szurkolóink a helyszínen jelentkezhetnek a programra, mindkét túrára az első 15 fő jelentkezését tudjuk elfogadni.

Szurkolóink 17.00 és 17.30 között a shopban találkozhatnak Amadou Moutarival, Joseph Paintsillel, Priskin Tamással, Miha Blaziccsal és Dibusz Dénessel!

Fradi.hu