Bódog magából kikelve – nem – nyilatkozott.

Jó estét kívánok. Hogy vagy? (Jól! – szól a válasz az újságíróktól) Idővel többet fogok tudni magyarul, még nem most. Kemény meló volt ez a meccs, összetartó csapat győzelme volt. Nem játszottunk jobban, mint a Diósgyőr. Az első félidőben jó volt a hozzáállás, de a játék gyenge volt. Önkritikusnak kell lennünk, hektikusak és stresszesek voltunk. Ezen kell dolgozni, kellene, hogy ilyenkor legyen emberünk, aki lelassítja a játékot. Ezt jobban kell csinálni, nem mindig fejjel kell menni a falnak, okosabban kellene játszani. Ha van ilyen fázis, akkor fontos, hogy fussunk és ütközzünk, ez megvolt. És persze volt Varga Rolink. Pengeélen táncolt a meccs, aztán Roli fantasztikus szabadrúgás gólja megváltoztatta a találkozót és Dibusz is többször remekül hárította a vendégek lehetőségeit. Sokszor nem jól védekeztünk, a hajrában pedig akár több gólt is lőhettünk volna. A csapatmunka nagyszerű volt, három meccsen 9 pontot és tíz gólt szereztünk, ezzel abszolút elégedett vagyok.

Ha Gera és Hajnal játszhat, talán a labdabirtoklásunk jobb lehetett volna. Ebben a szezonban teljesen új a középpálya, lassan megtalálják önmagukat és az összhangot. Ha nem birtokoljuk a labdát, de dinamikusak vagyunk és vannak helyzeteink, akkor sincs baj. Persze én azt szeretném, ha többet birtokolnánk a labdát, okosabban passzolnánk. Tudtam, hogy a sok sérülés idején nem fogunk masírozni a bajnokságban. A modern világ problémája a türelmetlenség. Nem sért meg, ha kifütyülnek, sportoló vagyok, ezt kezelni kell tudni, de örültem, hogy most megtapsoltak minket.

Thomas Doll

Gratulálok a Ferencvárosnak. Ennyi. (Kérdésre) Rossz formában vagyunk, keveset futunk. (Miért ment fel a lelátóra?) Ha van véleményed, mondd el. A csapat mozgását néztem meg felülről, azért mentem fel a nézőtérre. Az első bekapott gól kapushiba volt, de nekünk kellett volna jönnünk szabaddal.

Bódog Tamás