Leo számított rá, hogy nehezen jutunk tovább.

„Látatlanban aláírtam volna a 2-1-es vereséget. Pont mondtam is magamban a meccs előtt, hogy nem gondoltam volna, hogy a Fradi ennyire komolyan veszi majd ezt az összecsapást, én még több kimaradóra számítottam – mondta Króner Péter. – Tudtam, hogy fel kell kötni a gatyánkat, de fegyelmezettek és szervezettek voltunk. Próbáltunk középen zártan védekezni, nem akartuk hagyni, hogy Bognár kibontakozhasson. Ez szerencsére sikerült. A pontrúgásoktól tartottam, ezért külön bosszant, hogy pont ezekkel tudtak minket megverni. A végén kicsit elfogytunk, jött egy rövidzárlat. Mészáros Dani gólja parádé volt, Szenes Bencének is voltak helyzetei, összességében talán nekünk voltak a nagyobb lehetőségeink. A Fradinak sok pontrúgása volt, de nem voltak veszélyesek, kár ezért a két hibáért. Le a kalappal a csapat előtt.”

Mészáros Dániel élete gólját lőtte a Ferencvárosnak

„Az előzményekre nem is emlékszem. Annyi maradt meg a fejemben, hogy hullik lefele a labda. Gondoltam egy váratlan húzással meglepem Holczer Ádámot, ez szerencsére bejött és még a tévé is közvetítette. Mindenképp elteszem majd a felvételt. Életem három legszebb góljában biztosan benne van, az meg, hogy a Fradinak lőttem, külön kuriózum, ezt életem végéig fogom mutogatni. A vége egy kicsit zavar, de ez a Fradi ellen talán megengedhető, de ez így is egy gyönyörű eredmény a csapattól” – mondta Mészáros Dániel.

Az ideiglenes csapatkapitány az utolsó pillanatban döntötte el a továbbjutást

„Igazi kupahangulatú meccs volt, erre is készültünk. Sok ilyen meccsen vagyok túl, tudtam, hogy nehéz lesz. A lényeg, hogy sikerült továbbjutni – mondta a mérkőzést eldöntő ideiglenes csapatkapitány, Leandro. – Ugyanúgy készültünk, mint egy bajnokira. Tudtuk, hogy keményen fognak védekezni. A kontrákra és a pontrúgásokra építettünk, ez pedig be is jött. A széleket próbáltuk erőltetni, de sajnos középen próbálkoztunk és nehézzé tettük magunknak a meccset. A végén mondtam, hogy van még öt perc, ne tegyünk még félórát a lábunkba a szombati meccs előtt.”

„Nagyot küzdöttünk, kihoztuk magunkból a maximumot. Bosszantó ez a két gól, talán ha jobban figyelünk, ezek elkerülhetőek lettek volna, kihúzhattuk volna a hosszabbításig – mondta Szenes Bence, akinek az édesapja Szenes Sándor 1992-ben bajnokságot nyert a Ferencvárossal. „Jól lezártuk a területeket, a kétosztálynyi különbséget talán sikerült ma eltüntetnünk. Nem volt veszítenivalónk, felvállaltuk a játékot, talán elérhettünk volna jobb eredményt is, de ez most jól jött a csapatnak, hiszen nem kezdtük jól a szezont, de az utóbbi három bajnoki 8-0-s gólkülönbséggel hoztuk, ez a mai pedig tovább növelheti az önbizalmunkat.”

forrás: origo.hu