Hamberger Ádámot kérdezték a szurkolói csoportok és a vezetőség közötti tárgyalásokról.

A sarkallatos pontokban valóban közelítenek az álláspontok, de azért még egy-két dolgot tisztázni kell a megegyezéshez – mondta a Borsnak Hamberger, aki szerint a közeljövőben ismét tárgyalóasztal­hoz ül a klub és az SZSZJN ve­zetősége.

A hírek szerint a klubnál már tesztelték a kapukat, arra voltak kíváncsiak, hogyan lehet megoldani egyszerre a szkenneres és a szkenner nélküli beléptetést.

Az biztos, hogy nem listázzák majd az embereket. De erről nagyon nehéz bármit is mondani, hiszen a szkennerkérdés az egyik legkritikusabb pont. Nekünk az a célunk, hogy csak azoknak kelljen, akik szeretnének, a klub álláspontja pedig az, hogy minél többen. Ami pozitív, hogy ebben a kérdésben is közelednek egymáshoz a felek. Az eddigi el­veinket nem fogjuk feladni, vagyis biztosan nem szkennel majd mindenki, de kompromisszumra készek vagyunk. Úgy gondolom, a hamarosan sorra kerülő egyeztetés már az egyik utolsó lehet – mondta a Green Monsters vezérszurkolója, aki hozzátette: azok az információk tévesek, hogy bele szeretnének szólni a klubvezetésbe, illetve a csapatösszeállításba.

A Fradi vezetése előszeretettel hangoztatta, hogy mi az átigazolásba és az edzőkérdésbe is beleszólnánk. De szó sincs ilyesmiről. Ahogy azt sem kívánjuk megszabni, ki vezesse a Ferencvárost. Véleményünk persze mindig volt, illetve lesz is, aminek hangot is adunk.

Hamberger arra a felvetésre is reagált, hogy a hírek szerint megingott a posztja a Green Monstersnél.

Ebben az egy dologban vagyok jelenleg biztos, ha visszamegyünk a lelátóra, én irányítom majd a szurkolást. Engem a drukkerek választottak maguk közül, ebbe sem internetes szavazás, sem a klub vezetősége nem szólhat bele.