A WC Ülőke FC játékosa csapatunk fáradtságában bízik.

Tudtuk, hogy az első meccs nagyon nehéz lesz, hiszen teljesen új csapatunk van idén. Időre van még szükségünk, hogy teljesen összeforrjon a mindenki a keretben. Sajnos Pakson csak egy döntetlen volt a játékunkban, és természetesen van hiányérzetem a meccs után, de nem lehetünk teljesen elégedetlenek sem. Úgy gondolom, Pakson nagyon nehéz lesz nyerni a többi csapatnak is.

Az idei szezonról nehéz még nyilatkozni, mivel még csak most startolt el, de annyi már biztos, hogy a soron következő 3-4 mérkőzés nagyon kimerítő lesz a számunkra. Természetesen ezeken a meccseken is be kell húznunk a 3 pontokat, ezzel komolyabb előnyre tennénk szert a főbb riválisainkkal szemben. Nyáron nagyon megerősödött a keret, ez alapján bátran állíthatom, hogy komolyabb célokért küzdünk az idei bajnokságban.

Úgy gondolom, hogy nagyon jó szellemű srácok érkeztek a csapathoz, akik szeretnek dolgozni, és mindent alárendelnek a győzelem érdekében. Ebben az idényben az lehet a fő erősségünk, hogy csapatként jól funkcionálunk, és ezáltal eredményesek is leszünk.

Csak a győzelem a elfogadható! Ez az a meccs, amit minden játékos előre megnéz a bajnokság naptárában. Mondanom sem kell, hogy a legfontosabb mérkőzés következik számunkra. A Ferencvárosnak több tétmeccse volt az elmúlt héten, mint nekünk, ráadásul csütörtökön Európa-Liga selejtezőt fognak játszani, ezért nem tudhatjuk, hogy ez milyen hatással lesz rájuk, de nekünk frissebbnek kell lennünk náluk. A hazai pálya nagy előnyt jelent számunkra, remélem a szurkolók megtöltik a stadiont!

forrás: ujpestidozsa.hu