A portugál irányító bízik a csapattársaiban.

– Fordulatos, izgalmas mérkőzést vívtunk a Midtjylland ellen, a végén azonban nem sikerült a győzelem. Te hogy élted meg ezt a hullámzó találkozót?

– Valóban bővelkedett az izgalmakban a mérkőzés. Tudtuk, hogy a Midtjylland személyében nem számíthatunk könnyű ellenfélre, ennek megfelelő szellemben léptünk pályára. A harcosságunknak meg is volt az eredménye, hiszen már kettővel is vezettünk. Sajnos a kiállítás, és a tizenegyes megváltoztatott mindent, és amint a dánok megszerezték a vezetést, nagyon nehéz volt visszakapaszkodni. A pontrúgások meghatározták a mérkőzés végkimenetelét, reméljük, a visszavágón minden jobban sikerül.

– Pár nappal később pedig a Puskás Akadémiát fogadtuk a Groupama Arénában, milyen szellemben léptetek pályára?

– Természetesen nem egyszerű egy ilyen mérkőzésen túl lendülni, de ott már kizárólag csak a következő cél lebegett a szemünk előtt. Örültem, hogy ismét kezdőként kaptam lehetőséget, de ez a mérkőzés sem volt egyszerű. Egy újonc csapat, mint most a Puskás Akadémia, mindig arra törekszik, hogy az első mérkőzésén nyomot hagyjon. Most meg kell nézünk, mi az, amiben javulnunk kell, és ezeken minél hamarabb elkezdeni dolgozni.

– A pihenésre pedig nincs sok idő, hiszen csütörtökön máris jön a Midtjylland elleni visszavágó. Fel tudunk állni ebből a helyzetből?

– Úgy kell pályára lépnünk, mintha az első mérkőzés meg sem történt volna. Arra kell törekednünk, hogy minél több gólt szerezzünk, és majd a végén meglátjuk, ez mire elég. Bízom a csapattársakban, minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni.

(Fradi app)