A női labdarúgó válogatott felkészülési meccsén két játékosunk is betalált.

Magyarország 4-0 (2-0) Bulgária

Szőcs Réka – Mosdóczi Evelin (Papp Dóra, 72.), Szeitl Szilvia, Szabó Viktória, Tóth Gabriella (Pinczi Anita, 72.) – Fenyvesi Evelin (Tóth Alexandra, 62.), Hummel-Smuczer Angéla (Nagy Ágnes, 46.) – Rácz Zsófia (Nagy Lilla, 62.), Vágó Fanni, Zeller Dóra – Zágor Bernadett (Németh Loretta, 46.)

Fenyvesi Evelin

Nagyon fontos mérkőzés volt számomra hiszen ez volt a 25. meccsem a nemzeti csapatban. Egy szerényebb képességekkel rendelkező bolgár csapattal találkoztunk, így a saját játékunkat tudtuk gyakorolni és érvényesíteni. Szép teljesítmény a csapattól, hogy négy gólt is tudtunk szerezni.

Zágor Bernadett

Egy nem túl nagy ellenállást mutató csapat ellen léptünk pályára. Végig mi domináltunk, folyamatosan az ő térfelükön zajlott a játék, viszont mivel szinte teljesen betömörültek a kapujuk elé, nehéz volt területet nyernünk és mögéjük kerülnünk. Végül mind az első, mind a második félidőben szerzett két-két találattal megnyertük a mérkőzést. Örülök, hogy ennyi idő után góllal térhettem vissza a válogatottba, az pedig külön öröm volt a csapat számára, hogy rengetek szurkoló látogatott ki Balmazújvárosba, hogy végig biztassák a játékosokat a lelátóról.

Fradi.hu, MLSZ