Ennek ellenére duplázni szeretne a Dózsa edzője. Mármint jövőre, tudjátok mindig jövőre…

Annak örülök, hogy vége a szezonnak, hiszen sok problémával kellett szembenéznünk. Ugyanakkor szerintem nagyon fontos, hogy ne felejtsük el, honnan indultunk. Nagyon sok ember, köztük a focistáim is és néha én is hajlamos vagyok ezt figyelmen kívül hagyni. A FIFA szankció miatt nem tudtunk új játékosokat igazolni nemcsak a nyár folyamán, hanem télen sem. Nehezen indult a bajnokság, nem játszhattunk otthon a stadionfelújítás miatt és az első két vereséget követően sokan már a kiesésünkről beszéltek, majd az ezt követő győzelmi szériánk után már az európai futballporondról. Aztán újra terítékre került a csapat jövője és sajnos a játékosaim fejébe is betette magát a gondolat, így ezzel sokat kellett foglalkoznunk.

Több mérkőzésen is győznünk kellett volna, ami nem sikerült és nagyon sajnálom, hogy a Magyar Kupában sem sikerült elérni a célunkat, megnyerni a trófeát. Jól játszottunk, jobbak voltunk a Vasasnál, de végül nem mi jutottunk tovább a legjobb négybe.

Jó dolgokról is beszélhetünk, hiszen több labdarúgónk is sokat fejlődött a tavalyi év alatt. Sokat tanultunk ebből a bajnoki idényből, sok hasznos tapasztalattal lettünk gazdagabbak, amikből építkezni tudunk. Nyáron már igazolhatunk, de nehéz lesz felvenni a versenyt a Fradival vagy a Videotonnal, mert ezek a klubok mindig megvásárolják a legjobb focistákat Magyarországon. Nekünk más az ez irányú politikánk, mi sokkal inkább a csapat fejlesztésén dolgozunk. Az új idényben szeretnék a bajnoki címért harcba szállni és a kupát is újra szeretném elhozni Újpestre.

forrás: ujpestidozsa.hu