A csapat sokat beszélgetett egymás közt az elmúlt időszakban.

– Győzelmi szériába kerültünk, mi hozott ki bennünket a hullámvölgyből?

– A győzelem. A siker mindig jót tesz a csapatnak. Ezért kell hétvégén is nyernünk, hogy a lendület megmaradjon és haladjunk tovább az utunkon.

– Egy győztes mérkőzés ennyit tud lendíteni a csapaton?

– Mindenki tette a feladatát a nehéz időszakban is. Mi játékosok elvonultunk és átbeszéltük a dolgainkat. Csapatösszetartó programokat is szerveztünk, és együtt ebédeltünk. Biztos sokat segített, hogy nyugodt körülmények között megbeszéltük, ki hogyan látja a helyzetünket. A legfontosabb, hogy győztes sorozatba kerültünk ismét. Nyerjük meg ezt a maradék négy bajnoki meccsünket is, és meglátjuk, hogy ez mire lesz elég! Jussunk be a kupadöntőbe! Igaz nem kell nagy bátorság kijelenteni, hogy ott már bent vagyunk, de nyerjük meg a kupát!

– A Magyar Kupa elhódítása rendbe hozná a szezonunkat?

– Nem tudná. Amit kitűztünk célnak, azt várhatóan nem érjük el, ezért úgy gondolom, egy cseppet csalódottan fogjuk zárni ezt a szezont.

– Mit vársz az MTK elleni hétvégi bajnoki fordulótól?

– Mindig ki-ki meccset játszunk ellenük idegenben. Legutóbb Dunaújvárosban kikaptunk, de bízom benne, hogy most el tudjuk tőlük hozni a három pontot. Jobb helyzetben vannak, mint a többi kiesés elől menekülő csapat, hiszen nekik a saját kezükben van a sorsuk. Ennek ellenére bízom benne, hogy ellenük muszáj lesz kilépniük a zárt védekezésből és nyílt játék lesz a mérkőzésen, vagy nyitottabb, mint amit eddig megszokhattunk.

(Fradi app)