A Gyirmót csatára kölcsönadójának is jó napot akar szerezni.

Novák Csanád

A Ferencváros a rossz formája ellenére sem nevezhető gyenge csapatnak, éppen ezért természetesen nagyon nehéz meccsre számítok ellenük. Négy meccs óta nyeretlenek, ezért biztos vagyok benne, hogy kettőzött erővel fognak harcolni a győzelemért. Minden posztra jut két jó játékos a keretükben, így ha változna is a felállásuk az előző találkozókhoz képest, a most bekerülőket is fűtené a bizonyítási vágy.

Nem a legjobb a hangulat az öltözőben, de profi játékosok vagyunk, mindenki tiszta fejjel jön edzésre és tiszta fejjel megy ki a pályára. Óriási dolog lenne, ha bennmaradnánk az első osztályban. Mindent meg fogunk tenni ennek érdekében, már csak azért is, hogy ha mégsem sikerülne, mindenki tükörbe tudjon nézni, ez a legfontosabb. Nyilván hétről-hétre rápillantunk a tabellára, és megfordul a fejünkben a kiesés gondolata. Jelenleg azonban nem azon kattog az agyam, hogy szinte lehetetlen helyzetbe kerülünk, ha kikapunk a Fraditól, hiszen akkor „bevonzanám” a rosszat.

Beszélgettünk már a Vasasban játszó egyik barátommal a hétvégi meccsünkről. Említette, hogy jó lenne, ha nyernénk, hiszen amennyiben az angyalföldiek nem kapnak ki, tovább nőne a különbség a két csapat között. Örülök a Vasas sikereinek, most azonban a Gyirmót az első számomra, de kis túlzással mondhatjuk, hogy két csapatért is fogok küzdeni a Fradi ellen.

Rangadó