Ennek némileg ellentmond, hogy edzőnk szerint az NBI utolsó helyezteje rászolgált volna az egy pontra. Györök Tamás szerint nem volt kellemes érzés a kihagyott büntető.

Thomas Doll

Mindkét csapat számára egy nehéz mérkőzés volt a mostani ilyen szeles körülmények között. Lehetett látni az első félidőben, hogy a szabadrúgásoknál előnyben voltunk, ez a második félidőben megfordult, akkor a Gyirmótot segítette a szél. Az első gólt, amit kaptunk… Ha végignézzük, hogy milyen gólokat kaptunk, akkor az ember nem talál szavakat… Azt látjuk, hogy nincs olyan önbizalmunk, ami pár hónapja jellemzett bennünket. A Gyirmót nagyon megnehezítette a dolgunkat, harcias, erős csapat benyomását keltették. Volt egy kapufájuk, a végén mindent bedobtak, volt egy büntetőjük, amit kivédtünk. Szóval, rászolgáltak volna az egy pontra. Ez a győzelem jót tett nekünk. Örülök neki, hogy Gera Zoli a születésnapján három gólt rúgott. A csapat újra megérezte, hogy milyen egy meccset megnyerni, remélem, ez segít nekik, hiszen szerdán ismét fontos meccset játszunk a Magyar Kupában. Nem hiszem, hogy büntető volt az ellenünk befújt tizenegyes, akivel beszéltem, ezt mondta, de inkább megnézném a felvételeket.

Bízom benne, hogy felszabadít bizonyos erőket ez a győzelem a csapaton belül. Az utóbbi mérkőzések során nem mi voltunk a favorit, mivel nem úgy sikerültek az eredményeink, ahogyan azt szerettük volna. Nagyon sok szituációt nehézkesen, vagy rosszul oldunk meg. Annak örülök, hogy jól ellenálltunk a Gyirmótnak, jó volt a csapat hozzáállása a harcias ellenfél ellen. Ebben a szezonban nem jön olyan könnyen a siker a számunkra. Nem olyan egyszerű ezt a három pontot elvinni sehonnan, szóval most egy picit örülök, hogy ismét győztünk! Szeretnék a Gyirmótnak sok sikert kívánni az utolsó mérkőzésekre.

Györök Tamás

Az első félidőben nagyon zavaró volt az erős szél, mert nem tudtuk bejátszani a labdát a Fradi védők mögé. A pontrúgásoknál pedig nem lehetett kiszámítani a beadások ívét ebben az irreális szélben. A második játékrészben egyértelműen a győzelemre játszottunk és gólokat is rúghattunk volna a bajnokcsapatnak. Most a kihagyott büntetőnél is azt éreztem, amit az egész szezonunk alatt és ez nem volt kellemes érzés. A hátralévő bajnoki találkozónkon azonban ezt a második félidőben egyértelműen a győzelemre játszó Gyirmót FC Győrt fogják látni.

Fradi.hu, Gyirmót FC