Dénes kerek számhoz érkezett.

Nagyon sok sikert értem el a csapattal, ez a három év egy nagyon jó időszak eddig az életemben. Örülök, hogy részese lehettem annak a fejlődésnek, amit a csapat mutatott. Ez mind eredményességben, mind játékban megmutatkozott, és a tavalyi évben csúcsosodott ki. Bízom benne, hogy még jó pár évet és jó pár mérkőzést játszhatok a Fradiban. Nagyon megszerettem a klubot, az egész közeget, boldog vagyok, hogy a Ferencvárosban szerepelhetek – mondta Dibusz.

Kapusunk szerint nagy téttel bír a szerdai találkozó a bajnokság szempontjából.

Bízom benne, hogy sikeres lesz a századik bajnoki mérkőzésem – folytatta Dibusz. – A múlt héten nem sikerült három pontot szereznünk, emiatt még jobban készülünk erre a mérkőzésre. Ahhoz, hogy legyen esélyünk a bajnok címre, mindenképpen három pontot kell szereznünk. Emiatt a századik bajnoki mérkőzésem különösen nagy téttel bír.

A magyar válogatott játékos eddigi legkedvesebb emlékének egy 2014-es Újpest elleni derbit nevezett meg, amelyen az első lilák elleni győzelmét aratta.

Sok emlékezetes mérkőzésem van, ha egyet ki kell emelnem, akkor az talán az első Újpest elleni győzelmem lenne. 2-1-re nyertünk idegenben, egy utolsó percekben szerzett góllal. Ez volt az első olyan élményem, ami katarzist váltott ki belőlem.

Dibusz szeretné, ha minél tovább állhatna a Ferencváros kapujában, és reméli, akár a 200-as számot is elérheti a jövőben.

Amikor a Ferencvárosba kerültem, hosszú távú szerződést írtam alá, így reménykedtem benne, hogy egyszer eljön a százas szám. Tudtam, hogyha jó teljesítményt nyújtok, akkor sok lehetőségem lesz a kapuban állni. Örülök neki, hogy a 100-as szám küszöbén állok. Szerettem volna ezt elérni, de amikor a Fradiba igazoltam, nem a jubilálás volt az elsődleges cél, hanem hogy én legyek az elsőszámú kapus. Remélem, lesz lehetőségem a 200. mérkőzésemen is pályára lépni a csapatban. Szeretném minél tovább segíteni a csapatot, most ez a legfőbb célkitűzés.

Fradi.hu