Öt gólt lőttünk, kettőt kaptunk. Vesztett pontok tekintetében már jobban állunk, mint a listavezető lila-fehérek, viszont a Honvéd még egyelőre előttünk jár ebben a mutatóban.

A találkozó első tíz percének visszafogott játéka után a Ferencváros ritmust váltott, és ennek megfelelően hamar meg is érkezett az első gól: Bubcsó lőtte ki húsz méterről szépen a bal alsó sarkot.

Nem sokkal később egy kis szöglet után Theo Schneider ívelt a hosszú sarokra, az érkező Palásthy pedig közelről a kapuba továbbította a labdát.

Az FTC harmadik találata is sarokrúgás után esett, Holló jobb oldali szögletét Palásthy fejelte nyolc méterről a kapu bal oldalába, megszerezve önmaga második, csapata harmadik gólját.

Nem volt azonban megállás, még a szünet előtt négygólosra nőtt a Fradi előnye, miután Dragóner fejesét az ellenfél kapusa még hárítani tudta, a kipattanót azonban Jordáki könyörtelenül bevágta.

A második félidő is ferencvárosi góllal indult, Serényi nagyszerű labdájával Jordáki lépett ki, és higgadtan helyezett a bal sarokba.

A magabiztos előny tudatában a mieink egy kicsit visszavettek, sőt, Szenes és Lisztes is tizenegyest hibázott. A mérkőzés végén ellenfelünk gyors támadói kétszer is ki tudtak lépni, és két góllal kozmetikázták az eredményt, a Ferencváros győzelme azonban nem forgott veszélyben.

Labdarúgás, öregfiúk I. osztály
FTC – RTK 5-2 (4-0)
FTC: Nagy G. – Balog Z., Dragóner, Telek, Bubcsó – Th. Schneider (Serényi), Lisztes, Szenes (Ulicska) – Holló, Palásthy, Jordáki.
Gól: Bubcsó, Palásthy (2), Jordáki (2)

Fradi.hu