A budafokiak a visszavágót mindenképpen a Promontor utcában szeretnék megrendezni.

Prukner László, vezetőedző

Egy érdekes találkozó lesz, vannak olyan játékosaim, akik még nem játszottak magasabb osztályban, körülbelül tízen, nekik azt gondolom, hogy mindenképpen óriási élmény lesz a Fradi ellen játszani. És azok, akik sikerekben voltak benne a Fradival, és én is, mi akik a régi stadionhoz kötődünk, biztos, hogy élményt fog jelenteni, hogy az új Groupama Arénában tétmérkőzésen pályára tudunk lépni.

Oláh Lóránt

Túlzottan sok esélyünk egyik élvonalbeli csapat ellen sem lenne, éppen ezért úgy voltam vele, akkor már játsszunk az ország legnépszerűbb klubja ellen. Sajnos nemigen sikerült az az idényem, amikor a Fradi játékosa voltam, 32 esztendősen már túl voltam a legjobb éveimen, ennek ellenére a kötődés megmaradt. Szurkolóként többször is voltam a Groupama Arénában, futballozni viszont most lesz lehetőségem először ott. A párharc mindkét meccsét élvezni akarjuk!

Schneider Sándor, technikai vezető

Mindenképpen otthon fogadjuk a Ferencvárost, persze egy ilyen találkozó megrendezésének rengeteg feltétele van. A rendőrség majd bejárja a pályát, eldönti, hány nézőt engedhetünk be. Megszabja, miként kell a két csapat szurkolóit elkülöníteni, nyilván szükség lesz mobilvécékre és még sorolhatnám. Készülünk, várjuk a Fradit!

Bélteky Róbert, tulajdonos

Titkon reméltem, hogy a Ferencvárost kapjuk. Még innen, Melbourneből nézve is több, sokkal több a Fradi, mint egy klub. Sporttörténelmi találkozó vár a Budafokra, büszke vagyok rá, hogy én is részese lehetek. A rajongásom ellenére természetesen mindent elkövetünk majd, hogy meglepetést szerezzünk, megnehezítsük a zöld-fehérek dolgát. Az biztos, hogy igazi népünnepély lesz az FTC budafoki vendégszereplése, életre szóló élmény és emlék szurkolónak, játékosnak, vezetőnek egyaránt. Természetesen ott leszek én is a Promontor utcai pálya lelátóján, és alighanem meghatódva, izgatottan nézem majd a várva várt összecsapást.

Sportvilág, NS