A hétvégi női kézilabda bajnoki rövid összefoglalója, valamint Szikora Melinda, Zácsik Szandra és Elek Gábor értékelése.

Zácsik Szandra

Kicsit izgultam a meccs előtt, mert ez volt az első a műtét óta, amikor kezdő voltam, és tartottam tőle, hogy ha nem jön ki a lépés, akkor még mélyebbre kerülök, ahonnét nagyon nehéz lett volna kimászni. A Bajnokok Ligája-meccseken szinte megmozdulni sem tudtam, de reméltem, hogy itt lesz lehetőség, ezért próbálkoztam kapura lőni sokat, hogy így éles helyzetben is gyakoroljak és ne csak edzésen. Ugyanakkor az tény, hogy nagyon messze vagyok még a régi önmagamtól, de jót tett, hogy jól sikerült a mai mérkőzés.

Elek Gábor

Messze nem játszottunk azon a sebességen és hőfokon, amilyenen tudunk, de a Bajnokok Ligája-meccsek között ez a hét nekünk pont jól jött arra, hogy kicsit fújhattunk. A Budaörs ennek megfelelően pont azt játszotta ellenünk, amit ebben a helyzetben kell, különösen jól kettő-kettőztek ellenünk középen. Örülök, hogy mindenkit pályára engedhettem, és olyan felállásokban játszottunk, amilyenekben nagyon ritkán szoktunk. Kicsit talán türelmetlenebbek voltunk védekezésben. Összességében nem lehetek elégedetlen a mai mérkőzéssel, sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz, nekünk pedig a jövő hétvégén kell ismét maximális fordulatszámon pörögni.

Fradi.hu