Középpályásunk szerint jó lenne győzelemmel kezdeni a bajnokság tavaszi szezonját.

Hajnal Tamás

Azt mondom, jó állapotban van a csapat. Az erőnlétünket nem érheti kritika, és játékban is akadtak szép momentumaink. Persze látjuk, hogy van még csiszolnivaló a játékunkon, védekezésben mindenképpen előre kell lépjünk. Az viszont bizakodásra adhat okot, hogy ezen a szinten viszonylag sok helyzetet tudtunk kialakítani. Tovább kell javulnunk, fejlődnünk, de igenis meg kell becsülni, hogy győzelemmel kezdtük a tavaszt.

Kifejezetten jól sikerült a felkészülés. Valamennyi tréninget végigcsináltam, jó erőállapotban érzem magam. Biztos vagyok benne, ahogy a csapat, úgy az én teljesítményem is fejlődik még mérkőzésről mérkőzésre. A Honvéd ellen harcos, pörgős kilencven percet játszottunk, a bajnokság első fordulójában is nehéz összecsapás vár ránk.

A Debrecen otthonában kezdünk, nehéz lenne megjósolni, mire lesz képes a hazai együttes. Fontos feladat ilyenkor Thomas Doll számára, hogy alaposan felkészítsen bennünket az ellenfélből is, biztos vagyok benne, hogy ezúttal is megkapjuk tőle a kellő információkat. Nem lesz könnyű, hiszen a Loki alapos változásokon ment át a télen. Persze igaz ez ránk is, nálunk is sok az új futballista. Ez persze legyen az ő problémájuk. Nehéz kilencven percre számítok az első fordulóban, de mindenképpen jó lenne győzelemmel rajtolni.

NS