Labdakihozatal, támadások befejezése, kétkapus játék is volt a napi programban.

Galéria: Pénteki edzés @ FTC facebook

Folytatódott a spanyolországi edzőtábor, a Ferencváros az ötödik napját kezdte meg az Ibériai-félszigeten. A labdarúgók előbb egy játékos bemelegítést végeztek el, majd ismét a taktika került előtérbe: ezúttal a csapatrészek közötti minél nagyobb harmónia megteremtése volt a cél. A labdarúgók egy része a letámadásnál alkalmazandó labdakihozatalt, míg a másik része a kapu előtti gyors támadás befejezést végezte el a szakmai stáb utasítása szerint.

A tréning ezt követően egymás elleni kétkapus játékkal folytatódott, amelyet – ha a helyzet úgy kívánta – Thomas Doll megállított, több szituációnál is elmagyarázta a labdarúgóknak, hogy bizonyos helyzetben mit vár el tőlük.

A gyakorlást követően új igazolásunk, Julian Koch vidáman, ám fáradtan nyilatkozott.

Élvezetes tréning volt, az elején kicsit játékosabb bemelegítéssel, amikor egymáshoz láncolva fociztunk, majd a kezünket és a fejünket használtuk. Aztán jöttek a komolyabb feladatok. Fontos, hogy egyre jobb legyen közöttünk az összhang, javítsuk az összjátékot, és persze a lövéseinket is. A végén egymás ellen játszottunk egész pályán. Nem nyertünk, de legalább nem is kaptunk ki.

Fradi.hu