Csapatunk korábbi játékosa, az MTK jelenlegi rutinos rókája szerint azonban az már a múlt – a hétvégi örökrangadóról nyilatkozott.

Dragan Vukmir

A Ferencvárosban lettem NBI-es futballista, bajnokságot, valamint kétszer Magyar Kupát nyertem a csapattal, és akkor még nem is említettem az UEFA-kupában játszott felejthetetlen mérkőzéseinket. Gondoljon csak bele, olyan csapattársaim voltak, mint Lipcsei Péter, Dragóner Attila, Szűcs Lajos, Tököli Attila vagy Gera Zoltán, nagyon erős magyar magra épült a Fradi.

Jó visszaemlékezni arra az időszakra, ez azonban már a múlt, immár jó ideje az MTK eredményes szereplése a fontos számomra. Sajnos kevesebb pontunk van a reméltnél, már csak ezért is lenne jó borítani a papírformát. Már ha ebben a párosításban egyáltalán lehet papírformáról beszélni.

A Fradi legutóbb vereséget szenvedett Mezőkövesden, mi pedig hazai pályán játszottunk döntetlent az Újpesttel, szombaton nyilván mindkét csapat a javítás szándékával lép pályára. Az MTK próbál megfelelni az úgynevezett fiatal szabálynak, de ha mellette még sérülések is nehezítik a szakmai stáv helyzetét, nem könnyű eredményesnek lenni. Az idén egyszer már legyőztük a zöld-fehéreket, ha száz százaklékot adunk ki magunkból, és csapatként játszunk szombaton, van esélyünk a jó szezonzárásra.

NS