Három arany- és két bronzérem a tegnapi nap termése. Gratulálunk!

Eredmények – Férfiak

Talaj:
1. Boncsér Krisztián FTC Ybl Tervező 14.300 pont (edző: Kerekes Zsombor, Deák Zoltán)
2. Kardos Botond Vasas SC 14.200 pont
3. Babos Ádám FTC Ybl Tervező 14.100 pont

Ló:
1. Berki Krisztián UTE 16.000 pont (edző: Kovács István)
2. Kállai Zoltán BHSE 15.100 pont
3. Selmeczi Bánk FTC Ybl Tervező 13.900 pont

Gyűrű:
1. Babos Ádám (edző: Janik Pál) és Schweigert Dávid (edző: Kerekes Zsombor, Deák Zoltán) FTC Ybl Tervező 14.000 pont
3. Szabó Nándor Győri AC 13.400 pont

Boncsér Krisztián

A felkészülésem nem sikerült olyan jól, mint ahogy elterveztem. Célom a döntőbe jutás volt, így meglepetésként ért az első hely. Talajgyakorlatomnál, sajnos kicsúsztam az időből, ezért pontlevonást kaptam, de 3 és fél fordulatos ugrásom technikailag erősebb elemnek számít, ezért emeli gyakorlatom pontszámát. A jövőben szeretnék változtatni magamon, felkészültebb szeretnék lenni, és sokkal jobban koncentrálni gyakorlataimra.

Babos Ádám

Rendkívül elégedett vagyok, hogy gyűrűn holtversenyben az első helyen végeztem. Lovon az erősebb gyakorlatomat mutattam be, mert nagyon erős ellenfeleim voltak, és úgy éreztem csak így tudok velük igazán versenybe szállni. Talajgyakorlatom jól sikerült, ugrásaimba beleálltam, minden elemet tisztán be tudtam mutatni. Továbbra is arra törekszem, hogy minél szebb, megbízhatóbb gyakorlatokat mutathassak be.

Schweigert Dávid

Nagy örömmel tölt el, hogy a Mesterfokú Bajnokságon gyűrűn csapattársammal, Babos Ádámmal közösen aranyérmes lettem. Végre sikerült olyan gyakorlatot előadnom, mint amilyet szerettem volna. Ezt elsősorban edzőmnek köszönhetem, a rengeteg közösen végzett munka meghozta gyümölcsét. Célom, hogy a kiinduló pontszámom magasabb legyen, ehhez több erőelemet kell beletennem, és leugrásomon is változtatnom kell.

MTSZ