Ha az MLSZ FB bohócai következetesek nemsokára minden edzőt eltiltanak.

Mint ismert, az MLSZ Fegyelmi Bizottsága két mérkőzésre eltiltotta Thomas Doll-t, a Fradi vezetőedzőjét. Miután ez a testület legutóbb a Diósgyőr edzőjének tettét, aki földön fekvő játékosunknak rúgta a labdát, majd amikor az visszarúgta nekitámadt, még meglehetősen enyhén, csak pénzbüntetésre ítélte, kíváncsiak voltunk mit tehetett a Fradi edzője, ami ennyivel súlyosabb ennél, hogy kétmeccses eltiltást érdemel.

Titkon reméltük, hogy esetleg valami olyan történt, hogy Thomas Doll érdemben megköszönte a tatabányai tárnák fiának ténykedését, kifejezve minden Fradista jókívánságát Kassai Viktornak.

Nos, ismerjétek meg a főbenjáró, fejvesztés terhe mellett megismételhető vétkeket:

Edzőnk, akit az MLSZ hivatalos határozata a testületre jellemző magyarsággal “Doll Thomas Jens-Uwe” néven illet, az alábbi iszonyú bűnöket követte el: “elhagyta a technikai zónát és a játéktérre lépett” és “hevesen gesztikulálva reklamált”.

Azaz semmi sértőt nem mondott Kassaira, nem támadt neki senkinek, hanem hevesen gesztikulált, mi meg nem tudunk, hogy sírjunk vagy nevessünk-e hevesen, mindenesetre várjuk az MLSZ szabályzatot a helyes gesztikulálásról, felháborodásában meddig emelheti kezét az edző. Vállig pénzbüntetés, váll fölött 1 meccs, fej felett két meccs?

Értesülésünk szerint az ENSZ összehívta a Biztonsági Tanácsot, míg a Szentatya az Irgalmasság Évének lezárása után egész éves imádságot rendelt, eme példátlan bűnök engeszteléséül.

Mindenesetre ha a pénzünkön pogácsát zabálók következetesek, nehéz napok jönnek a magyar edzőkre, hiszen nincs olyan hétvége, hogy a Doll terhére írt tetteket ne valósítaná meg mindegyik, akkor pedig őket is el kell tiltani, ha meg nem így lesz, akkor joggal merül fel a kérdés, miért csak a Fradi ellen ilyen szigorúak drága barátaink a Kánai utcában?

Ezzel köszöntjük a Magyar Labdarúgás Napját, hiszen illő, hogy ezen a napon labdarúgásunk hősei mellett az MLSZ-ben ülő sírásóiról is megemlékezzünk.