Eddig nem látott képekkel, nem hallott történetekkel.

Különleges könyvvel tiszteleg az FTC a 75 éve született Albert Flórián emléke előtt. A Császár 75 című alkotást szurkolóink november 2-tól, szerdától vásárolhatják meg a Groupama Arénánál található Fradi Shopban és a nagyobb Alexandra könyvesboltokban.

Az egyetlen magyar aranylabdás életútját, személyiségét, különleges alakját eddig még nem látott fotók hozzák közelebb a könyvben. Albert Flórián testvérének és a Császár gyermekeinek a személyében olyanok mesélnek róla, akik nem klasszis labdarúgóként, sokkal inkább emberként – testvérként és családapaként – tekintettek rá.

Az elválaszthatatlan barátok anekdotáin keresztül pedig a mindennapok Császárát is megismerjük: a repüléstől rettegő, a zrikákban verhetetlen Albertet.

Megelevenedik a hercegszántói gyermekkor, a 60-as, 70-es évek legendás Fradija, a külföldi túrák hangulata, a Császár életének legfontosabb pillanatai.

A Császár 75 című, hiánypótló alkotást 3990 forintért lehet majd megvásárolni a Fradi Shopban, valamint a nagyobb Alexandra könyvesboltokban.

A könyvet online is megrendelhetik webáruházunkban, ezen a linken.

Fradi.hu