A stadionlátogatás után felkészülési mérkőzést játszottunk a Népligetben.

Galéria: FTC

Körbejárta a Groupama Arénát, majd a Népligeti Sportközpontban második számú labdarúgó-csapatunk ellen játszott a felvidéki válogatott.

Határon túli magyar vendégeket fogadott klubunk. A Felvidéki Labdarúgó Egyesület vezetői, Nagy Dávid és Varga Péter találkoztak a Ferencvárosi Torna Club elnökével, Kubatov Gáborral, valamint az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatójával, Orosz Pállal is.

Klubunk számára mindig is fontos volt a kapcsolattartás a határon túli magyar szurkolókkal és futballbarátokkal, Nagy Dávid és Varga Péter nagy szerepet játszottak abban, hogy nyáron a Fradi-minibusz három felvidéki városba is eljutott.

A vezetők mellett a teljes felvidéki labdarúgó-válogatottat vendégül látja a Fradi. Felvidék csapata nyáron negyedik helyen zárt az Európai Unió nem államalkotó nemzetiségei számára kiírt Eb-n.

Az együttes játékosai kedd délelőtt a Groupama Arénát járták körül, délután pedig a Népligeti Sportközpontban az NB III Közép csoportjában szereplő második számú labdarúgó-csapatunk ellen léptek pályára. A meccset 4-3-ra a Fradi együttese nyerte.

Fradi.hu