A mai belga ellenfelünk fél tízkor rendben elindult Brüsszelből. A gépük kicsivel fél 12 előtt ér be a tervek szerint, a ma esti meccs után Budapesten töltik az éjszakát, holnap délben indulnak vissza a belga fővárosba.

Három sérült, úgy tudjuk nem tart a csapattal, a középhátvéd Milos Koszanovity, a kameruni védekező középpályás, Eyong Enoh és a fiatal portugál középpályás, Rochincha. A középcsatár Renaud Emond combsérüléssel bajlódik, s bár edz, ő sem játszhat.

A meccsre utazó keret a következő: Hubert, Vits, Thuram – Goreux, Scholz, S. Mmaee, Arslanagic , Kingue, Andrade, Fiore, Fai – Cisse, Toure, Marquet, Trebel, Edmilson, Dossevi, Legear, Dompé, Miya – Santini, Yattara, R. Mmaee.

A csapattal tart az új igazolás Ibrahima Cissé (22 éves, védekező középpályás, a Mechelentől érkezett kilencszázezer euróért), Birama Touré (24, védekező középpályás, Nantes-ból érkezett ötszázötvenezer euróért), valamint a 18 éves ugandai tehetség, Farouk Miya, akit a helyi Vipers SC-től vettek négyszázezer euróért.

A Liege fiatal belga mestere, Yannick Ferrera a meccsről elöljáróban annyit mondott: “komoly teszt lesz, ahol nem az eredmény számít, de megtapasztalhatjuk, mire számíthatunk az európai kupákban.”

A meccset hat órakor rendezik az Üllői úti Groupama Arénában, a jegyek 1500 Ft-ba, illetve 1000 Ft-ba (diák és nyugdíjas) kerülnek, bérleteseknek a találkozó ingyenes, amelyet élőben közvetít az M4 Sport is.