Újabb négy játékos ismert jégkorong csapatunk következő szezonra szóló keretéből.

Egyed Márk 19 éves szélső, újpesti nevelésű, Finnországban is szerzett már tapasztalatot, és szerepelt az U18-as és U20-as magyar válogatottban, Greg Lindqvist hiszi, hogy rendelkezik azzal a plusz lökettel, amely segítheti majd csapatunkat az előttünk álló bajnokságban.

Hardi Márton 21 éves, korábbi U20-as válogatott, Kanadából tér haza és igazol a Fradiba, a GMHL legeredményesebb csapatában, a Bradfordban szerepelt az előző szezonban, 33 mérkőzésen 28 pontot szerzett, együttese a negyeddöntőben vérzett el a rájátszásban. “Szerintünk a kint megszerzett tapasztalatok segíteni fogják a csapat játékát, és beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Komjáti Gábor tavaly került be a Fradiba a Pesterzsébeti Farkasok utánpótlásműhelyéből, ahogy a svéd mester fogalmaz: “Komjáti tavaly egy fél szezont már velünk töltött. Kitartó és kemény munkával egy magasabb szintre léphet a MOL Ligában.” Soós László tavaly is harmadik számú kapusunk volt, idén is az lesz, a szakvezetőség reméli, hogy a kemény munka idén meghozza számára a szintlépést.