Tamás szerint nincs hiány a motivációban, a Honvéd játékosa szerint pedig jobbnak kell lenniük, mint voltak a Dózsa ellen.

Hajnal Tamás

Szívós, kemény csapat lesz az ellenfelünk, amely remekül megszervezi a védekezését. Számunkra ugyanakkor minden meccsen a győzelem a cél, hazai pályán pláne nem engedhetjük meg magunknak, hogy fél gőzzel futballozzunk. A lebonyolítás miatt egymást érik a mérkőzések, és bár a jövő heti, DVSC elleni Magyar Kupa elődöntő visszavágója kiemelten fontos, a többi találkozón is kötelességünk hajtani. Motivációban nincs hiány, hiszen többen is sérülés után tértek vissza a csapathoz, emellett az eddig kevesebb szerephez jutó játékosok is szeretnének bizonyítani.

Hidi Patrik

Jó meccset akarunk játszani, olyanokat, mint az előzőek voltak. Beszélnünk kell arról, hogy miben hibáztunk, ezeket javítanunk kell. Nem számít, hogy már bajnok a Ferencváros, szerintem mindig ugyanúgy játszanak, nem fognak tartalékolni. Játsszák majd a saját játékukat, nekünk is ezt kell tenni, de jobban, mint az Újpest ellen. Sokkal agresszívebbnek kell lennünk, több labdát kell szereznünk jó pozíciókban, hogy abból kontrákat vezethessünk.

HonvédTV, NS