Az Üllői úti stadionban.

Meghívó

Tisztelt bérletes szurkolónk!

Az idén 117 esztendős Ferencvárosi Torna Club minden erejével igyekszik ápolni a klub hagyományait, megőrizni az értékeit, fenntartani a jelenét és biztosítani a jövőjét. Férfi labdarúgóink hosszú szünet után ismét bajnoki címmel örvendeztetik meg az egyesület legfrissebb felmérések szerint határon belül 1,7 millió szimpatizánsát.

A klub évek alatt azért építette fel a Fradi Média platformot, hogy a lehető legjobban kiszolgálja az FTC szurkolóit, akik mindig hitelesen, gyorsan, jó minőségben értesülhessenek a klubban, a klub körül zajló eseményekről. A Fradi Média a klub minden szimpatizánsát el tudja érni, akár a hivatalos kommunikációs felületen, a napi 30 ezer látogatót fogadó fradi.hu-n, akár a 210 ezer kedvelőt magáénak tudható, heti 1 millió olvasottságú Facebook oldalán, vagy a 10 ezer példányban megjelenő Zöld és fehér magazinnal, esetleg a 300 ezer nézőt elérő Fradi TV-n keresztül.

A mögöttünk hagyott rendkívül sikeres időszak, az a 2015-ös év, amikor az FTC labdarúgói minden kupát megnyertek és a tavalyi ezüstérem után hatalmas fölénnyel vezetik a bajnokságot, a meghívás időpontjában karnyújtásnyira vagyunk a 29. bajnoki aranytól, számtalan kérdést is felvet. Teljesen természetes a szurkolók igénye, hogy ne csak elektronikusan, ne csak a Fradi Média kínálta platformokon nyilvánítsanak véleményt, vagy érdeklődjenek, hanem személyesen is feltehessék kérdéseiket. Első körben erre a labdarúgók leghűségesebb bérleteseinek nyílik lehetőségük, hiszen ők azok, akik már a szezon kezdete előtt bizalmat szavaztak a csapatnak. Ez a kínálkozó alkalom egy szurkolói ankét az új szentélyben, a Groupama Arénában.

Az FTC elnöke, Kubatov Gábor ezúton is tisztelettel meghívja minden bérletesünket az esztendő első szurkolói ankétjára!

Időpont: 2016. március 24., csütörtök 18.00 órától (esőnap NINCS)
Időtartam: 3 óra

Helyszín: Bérletes szurkolóink a Groupama Aréna C3-C5 szektorában foglalhatnak helyet, helyfoglalás érkezési sorrendben, kérjük, érkezzenek időben, mert 18 órakor kezdünk.

Beléptetés: A Sas szobor felől a C1-C6 szektorok részére fenntartott beléptető kapukon át. Kapunyitás 17.30 órától. Kérjük, szurkolói kártyáját feltétlenül hozza magával!

Meghívottak köre: A 2015/2016-os szezonra 2016. március 1-én érvényes, lelátóra (nem VIP) szóló bérlettel rendelkező 3.664 szurkolónk

Résztvevők az FTC képviseletében: Kubatov Gábor, elnök és Thomas Doll, vezetőedző

Kérjük, a belépéshez szükséges szurkolói kártyáját, ahogy a mérkőzések esetében szokás, ezúttal is legyen kedves magával hozni!

Budapest – Ferencváros, 2015. március 17.

Hajrá, Fradi!

Kubatov Gábor,
az FTC elnöke