Te örülnél neki?

Mint ismeretes, hosszú ideje vár a bosnyák válogatott meghívójára Asmir Suljic, aki előbb az Újpest, majd egyelőre a Videoton játékosaként is hiába remélte, hogy hazájába invitálják a 2014-es vb-t megjárt nemzeti csapathoz.

A korábbi U21-es válogatott játékos alighanem emiatt is döntött úgy, hogy akár a magyar nemzeti tizenegyben is szerencsét próbálna, ennek kapcsán tett meglepő bejelentést a bihac.net, illetve az oslobodjenje.ba cikke szerint.

– Amikor megérkeztem a Videotonhoz, megkezdődött a magyar állampolgárságom intézése. Remélem, hogy minél hamarabb lezajlik majd a procedúra és meghívót is kapok Bernd Storcktól. Nagyon nagy dolog volt az országban, hogy a válogatott kijutott az Európa-bajnokságra –
mondta a Vidi légiósa, aki a harmadik évét kezdte meg NB I-es játékosként.

Arról is beszélt, mik csapata és a saját tervei a tavaszra nézve az élvonalban:

– 11 mérkőzésen léptem eddig pályára a Videotonban a bajnokságban és kettőn a Magyar Kupában, ezeken egy gólt szereztem és három gólpasszt adtam. Összességében elégedett vagyok a játékommal, de kevésbé az eredményességemmel. Szeretnék jobb teljesítményt nyújtani a klubomban és be szeretnék kerülni a magyar válogatottba (…) volt csapatom, az Újpest a második, mi vagyunk a harmadikok, egymás ellen fogunk küzdeni az ezüstéremért. A célunk az, hogy kijussunk az európai kupaporondra. A Ferencváros lesz a bajnok, 18 ponttal vezetik a tabellát az Újpest előtt – tette hozzá a támadó.

forrás: csakfoci.hu