Vízilabda csapatunk oda-visszavágót játszik a hétvégén a Magyar Kupában.

Szombat, Eger, 19.00: Eger – Ferencváros
Vasárnap, Népliget, 18.00: Ferencváros – Eger

Varga Zsolt

A hétvégén lesz először, hogy ebben a szezonban teljes kerettel tudunk kiállni. Nincsen sérültünk, mindenki felépült. Eddig a légiós szabály miatt nem szerepelhetett mind a négy külföldi egyszerre a csapatban, Avramovic honosítása után viszont már senkit nem kell kihagynom. Kíváncsi vagyok, hogy kompletten milyen játékerőt képviselünk az Eger ellen. A felkészülésünk rendben volt. Szoros meccset szeretnénk az első találkozón játszani, egy-két gólos különbséggel elégedett lennék és szeretném, ha a visszavágóra megmaradna az esélyünk a továbbjutásra.

Dabrowski Norbert

Nagyon nehéz párharcra számítok, a Fradi az idén sokat erősödött. Hét nap után csütörtökön edzettünk először együtt, három edzésünk van, hogy felkészüljünk a párharcra. A legnagyobb kockázatot abban látom, hogy mivel Eger rendezi a négyes döntőt, mindenki biztosra veszi a továbbjutásunkat, éppen ezért a Ferencvárosnak semmilyen veszíteni valója nincs. Csapatunkból Zalánki hiányozni fog, aki megsérült a válogatottnál, a legfrissebb diagnózis szerint a vállát meg kell műteni.

A párharcnak két érdekessége is lesz: először szerepelhet magyar állampolgárként csapatunkban Marko Avramovics, Marko Cuk pedig testvére, Milos ellen küzdhet a vízben.

Marko Cuk

Tavaly a BL-ben játszottam először a testvérem ellen, amikor még a Kragujevac együttesében szerepeltem. Abban a párharcban egy meccset nyert Milos, egyet pedig én. Ezzel most is kiegyeznék, ha a gólkülönbség a Fradi javára billenne. Kemény mérkőzésre számítok, ha szombaton szoros eredményt érünk el, akkor a vasárnapi találkozón lehet esélyünk megnyerni a párharcot.

Fradi.hu, VLV