A meglehetősen kicsi vendégszektor már napokkal ezelőtt megtelt, a hazai és semleges szektorokba is már csak 65 jegy van jelen állás szerint. Az igen kedvezményes árú, 800 Ft-os jegyeket azok, akik rendelkeznek MLSZ-kártyával még megvehetik online vagy személyes adatok megadásával a helyszínen déltől este hatig (CS-SZ), ha sietnek.

Fontos, hogy a semleges és a hazai szektorokba nem lehet Fradi-szerelésben érkezni a PFLA felhívása szerint. Tavasszal nagyon barátságos hangulat volt, békében keveredtek a szurkolók és jól érezték magukat (és azért láttunk zöld színt a hazai oldalon is bőven, volt család, amelyiknél egyik gyereken PFLA-melegítő, a másikon Fradi-mez volt), így, aki teheti, még ugorjon rá a jegyekre, segítsük a csapatot a 10/10-hez! És nem mellesleg, a felcsúti stadion a Fradi-pálya után talán a legkülönlegesebb magyarországi stadion, amit legalább egyszer érdemes élőben látni.

A felcsútiak rendszeresen ajánlanak fel jegyeket a környező települések számára, így elképzelhető, hogy ha nem veszik mindet igénybe, szabadulnak fel még jegyek szombatig, ahogy tavaly is. Ha így lesz, azt természetesen jelezzük.