Az egyébként is igen jó áron értékesített szezonbelépő még olcsóbb, ha több szakosztály bérletével is rendelkezel már. Emellett érvényes lesz az összes hazai mérkőzésre, beleértve a bajnokság mellett a Magyar Kupát és az Euro Kupát is.

Három sorozat, egy bérlet! A Ferencváros felnőtt vízilabda csapata a 2015/16-os szezonban a Magyar Bajnokság és Kupa mellett a nemzetközi porondon, az Euro Kupában is szerepel.

A három frontos küzdelemben a szurkolókra is szükség van a medence mellett. A cél az, hogy a csapat a hazai mérkőzéseit telt ház előtt játssza a Népligetben és igazi katlan legyen a Fradi uszoda. Az ellenfelekre a partról is szeretnénk nyomást gyakorolni. Ezért kérünk minden Fradistát, szurkoljon a helyszínen a pólós győzelmekért!

A szakosztályunk ezért kedvezményes áron bérletet hoz forgalomba, amelynek megvásárlásával a szurkolóknak lehetőségük van az FTC-PQS Waterpolo ÖSSZES, 2015/16-ös hazai és nemzetközi mérkőzését megtekinteni a Népligetben. Ez ebben a szezonban legalább 18 hazai mérkőzést jelent, ebből 12 OBI.-es és minimum 6 nemzetközi, Euro Kupa találkozó! Amennyiben csapatunk a Magyar Kupa és az Euro Kupa selejtezőit is sikerrel veszi, akkor még több mérkőzésen szurkolhatnak az FTC-nek.

A bérlet egységes ára: 10.000 Ft

Szurkolói kedvezmények:
– az FTC labdarúgó mérkőzéseire érvényes új szurkolói kártyával rendelkezők részére a póló bérlet ára csupán 8.000 Ft (a bérletvásárláskor elegendő felmutatni a szurkolói kártyát)

– a Groupama Arénában bérlettel rendelkező Fradista futballszurkolók részére a pólóbérlet ára csupán 7.000 Ft (a bérletvásárláskor a szurkolói kártya és a foci bérlet együttes felmutatása szükséges)

– több szakosztálynál (például futball és kézilabda) bérlettel rendelkezők részére a pólóbérlet ára csupán 6.000 Ft (a bérletvásárláskor a foci szurkolói kártya és a foci bérlet, valamint a kézilabda bérlet együttes felmutatása szükséges)

Az FTC PQS Waterpolo hazai Magyar Bajnoki és Magyar Kupa mérkőzéseire a jegyek egység ára a szezonban: 1.000 Ft

Az Euro Kupa 1. hazai selejtező körére szeptember 30.-október 4. között napi jegy vásárolható, amelynek ára: 1.200 Ft

A bérlet és a jegyek megvásárolhatók:
A Ferencváros Népligeti Sporttelepén. A bejárat melletti regisztrációs központban.
Cím: Budapest, Vajda Péter utca 48.
Nyitva:
Hétfőtől-péntekig 14.00-19.00
Hétvégén: mérkőzés napon a találkozó megkezdése előtt 1 órával

Az FTC-PQS Waterpolo várja szurkolóit az idei szezonban is!

Fradi.hu